Anonimen -> RE: Konec rejništva...ljubezen ali pogodba? (6.1.2013 23:21:08)
|
Tudi jaz ne morem biti tiho... Kolikor zgleda si že nekaj let polnoletna in sposobna skrbeti sama zase.... Na široko deliš zgodbo o neprimernih (posvojiteljskih) starših - o.k., verjamem, potem tudi rejniki niso bili bogsigavedi kaj, a glej ga zlomka, ti še vsa ta leta - polnoletna! živiš v njihovem stanovanju oz. si ga kar lastiš, če že ne živiš notri. Si si mogoče zamislila, da ti stanovanje pripada, ker so imeli to srečo, da so zate skrbeli 12 let? Iz tvojih zgodb vidim, da zelo potrbuješ potrditve (organizacija dobrodelnih prireditev) a žal nisi imela nikogar ( ali pa ga nisi hotela slišati), ki bi ti dejal, da glede na pičle udeležbe, mogoče to ni pravi način.... Tudi mi, otroci bioloških staršev smo velikokrat prejokali marsikatero noč, kako nas starši ne razumejo, kakšno kazen so nam dodelili, zakaj nam ne napišejo opravičila, ker se nismo uspeli naučiti vsega za jutrišnji test, a to je del "brušenja", vstopanja v življenje - niti stanovanja mi niso dali, ti moji starši, si moraš misliti!!! - življenja v katerem se moraš truditi, ne pa računati na to kaj ti pripada. Nimaš samo pravic, kaj pa dolžnosti??
|
|
|
|