Pajaca -> Previjalna miza - pomoč (20.9.2005 9:48:05)
|
Mi mamo mal placa, pa sva mela v sobi en predlanik. Sva dala kupila dilo veliko 110*80 cm, jo postavla na predlanik.... ok za predlanikom je 30cm lufta, a se ne more prekucnt. Gor sva dala previjalno podlogo 80*80, pri strani je ravno dovolj placa za plenice, kremco.... spodaj pa so otrokove oblekce. Vodo če jo rabiš že prineseš, sam jo itak bolj malo rabiš, če pač previjaš z robčki. Uporabljamo jo še sedaj. Mi pa kavč ne odgovarja ker me boli hrbet če previjam na kavču (sploh sedaj ko sem noseča) Tako da je ne menjam. Pa všeč mi je ker je velika in prostorna, da se smrkla še sedaj komot gor previja.
Aja glede kopanja pa tako, prva dva meseca sva postavila banco poleg previjalne in jo na hitro skopala, sedaj pa je postavljena v kopalnici in jo prenesem zavito v brisačo.
So mi pa všeč tudi previjalne, ki so prišravfane na zid in jo enostavnopoklopiš k zidu če je ne rabiš..... mislim da jo sedaj imajo tudi pri nas, drugače jo je pa imela ikea. Sam vseeno rabiš nekaj prostora za previjalno, pa ne vem do koliko kg je.
|
|
|
|