srčni utrip 25.teden (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

tijati -> srčni utrip 25.teden (3.1.2013 16:57:10)

pozdravljenje,
ali katera kej ve koliko so imeli vaši otročki utripa med 20-27 tednom?

meni so danes izmerili 130 , se mi zdni nekam malo , pričakujem punčko....
ker pišejo da imajo fantki manjši utrip kot punčke me zelo bega fa je kaj narobe??
kako ste imele ve utrip in pa spol?
hvala

Anonimen -> RE: SRČNI UTRIP 25 TEDEN (3.1.2013 17:07:40)

IZVIRNO SPOROČILO: tijati

pozdravljenje,
ali katera kej ve koliko so imeli vaši otročki utripa med 20-27 tednom?

meni so danes izmerili 130 , se mi zdni nekam malo , pričakujem punčko....
ker pišejo da imajo fantki manjši utrip kot punčke me zelo bega fa je kaj narobe??
kako ste imele ve utrip in pa spol?
hvala

je čisto vseeno kaj pišejo. utrip je čisto normalen.Če ne bi bil ,bi ti tudi G povedala

m_o_i -> RE: SRČNI UTRIP 25 TEDEN (3.1.2013 17:10:03)

sveta jeza-ce bi blo kaj narobe, bi ti ze povedali!
sem sla pogledat otrokove utripe: bp (v materinski)

ce se bos pa s takimi malenkostmi obremenjevala, pa res ne bo OK

a00000a -> RE: SRČNI UTRIP 25 TEDEN (3.1.2013 19:39:38)

Mislim, da bolj kot kaj drugega tebe muči to, ker so ti napovedali punčko in sedaj iščeš znake, da mogoče bi pa le bil fantek. Tudi sama sem bila v podobnem položaju. Doma sem imela že eno punčko in v drugo sem si želela fantka. Na začetku so mi celo napovedali fanka, vendar sem imela občutek, da bo spet punčka. In res je bila na naslednjem pregledu deklica. Ja sem bila kar malo šokirana. Tudi jaz sem upala, da mogoče bo pa le fantek. [sm=smiley36.gif] No in ko se je rodila naša punčka, sem se takoj zaljubila vanjo. In sedaj mi je res lepo gledat naše punce kako se igrata skupaj in čisto nič ne pogrešam fantka. [sm=jezicek.gif]

Mogoče je problem tudi v okolici, ker naj bi za popolno družino veljalo, da imaš par. Ma ko imaš pred sabo zdrave in srečne otroke ne more biti bolj popolno.

Anonimen -> RE: SRČNI UTRIP 25 TEDEN (4.1.2013 23:19:18)

Naš je imel pa vedno malo nad mejo normalnega utripa, ne vem zdaj točno koliko v 25. tednu. Se pravi, da bi moral biti punčka? [sm=jezicek.gif]
Se pa tudi meni zdi, da iščeš izgovore, ker si želiš fantka. Glede na tvoje prejšnje debate?
Vesela bodi, da bo zdrava pa tudi, če bo še ena punčka! [sm=smiley2.gif]

Stran: [1]