oreh
|
Pomaranča, no vidiš, včasih rešu uspe nas tako zabedirat, da lahko pol toliko bolj skačemo od veselja . Kaj pa vem glede sprehodov, dalaj tako kot ti pove telo, jaz sem bila kar šibka, postorila bolj gospodinjska dela, pa na kak sprehod, večinoma sem pa kr počivala zaradi bolečin. Ti le pridno grej svoji pikici in vse bo uredu. Rozica86, v 1. postopku uspe redki srečnici, a v drugo je že več možnosti, zdaj si spočij, premisli in naberi novih moči, kmalu bo pa tudi maj prišel. glede mb ti ne znam povedat. Je pa za pretehtat, saj ima reš ugoden čas, da ne manjkaš v službi in pri njemu gre vse z malo večjo brzino. Spraševati kaj pa, če, pa če... v vsem postopkui so sami če-ji, če bodo zdravila delovala, pa če bodo folikli, pa če bo oploditev, pa če bo... škoda živcev (vem, vem, najlažje je to rečt, čeprav smo vse na istem): 5. dan pa ti je ET delal, ker si imela večje število celic. Ne vem pa ali on kliče in spreminja dan za ET? Mislim, da ne. Vem kakšen šok je, ko imaš toliko celic in potem pove, da se ni uredu razvijalo. Jaz sem imela v 1. postopku 2 celici in sem optimistično stavila na dvojčke, a ostala brez ET, no v drugo sem pa zanosila. Jona Klara je poslala prav lep verz zgoraj in točno tako je. Ne obupaj, ker na koncu te težko poti te čaka prelepo darilo. .
|