Pommaranca -> RE: januar / februar 2013 (3.2.2013 17:48:30)
|
Tibetka ja, tudi mož je to rekel; naslednji mesec se bova pa tresla vsakič, ko boš šla na wc [sm=smiley36.gif] Hja, kaj češ, življenje je res raznoliko [sm=smiley36.gif] V 1. postopku sem pridelala z minimalno dozo Puregona 7 celic in ni bilo ET-ja, ker se kao niso obdržale do 5. dne, v 2. postopku sem pridelala z Menopurjem in Diphrelinom samo eno celico, ki se je oplodila in po besedah doktorja razvila za šolski primer, drugi dan je bila vstavljena in se ni prijela. Postopek sem začela en teden pred [sm=hudicek1.gif] Sedaj pa že komaj čakam, da začnem s 3. postopkom, kjer bom mela orjaško dozo, in sicer kar 4 enote Puregona+Menopur in Orgalutran. In tokrat res upam, da bo stari rek, da v tretje rado gre, upravičil svoj sloves [sm=jezicek.gif] Je pa tako, kot si v enem od prejšnjih postov dejala; vsaj potrpežljivosti se bomo naučile [sm=smiley1.gif] Groza! Dokler se nisva začela soočati z neplodnostjo zame beseda "malo počakaj" in vse kar bi bilo potrebno čakati, ni obstajalo [sm=smiley36.gif] Sem človek hitrega tempa življenja, in res nimam časa čakati [sm=kuza.gif] Ampak sedaj pa se vse bolj kaže to, da časa in narave ne moreš pretentati! Potrpljenje je božja mast! [sm=smiley20.gif]
|
|
|
|