EnjA -> RE: Pa kaj je sedaj to (3.1.2013 20:00:22)
|
Tudi jaz sem slišala, da stvar ni nedolžna! Ja žalostno da se je tako končalo! Res žalostno! Moja kolegica ima 15 mesečno punčko, ki je trenutno v intenzivni terapiji na pediatriji intubirana, zaradi rsv in adeno viroze! Sicer zdravniki pravijo da ji dobro kaže, naj bi bila ven iz "tahujšega" ampak pravi da je mogla popolnoma znoret, da se je karkoli naredilo! Bila je tako slaba, da je kolegica rekla da se je iskreno bala da bo umrla!In ker obe delava v zdravstvu in se večkrat srečujeva z dihalnimi stiskami in reanimacijami, ji je bilo takoj jasno, da tamala ni ok, da morajo nekaj narediti..a so čakali in čakali in delali eno preiskavo za drugo..na koncu ko pa je čist popizdi*a, pa so le poklicali na pediatrijo(prej je bila na infekcijski), in mala je bila v 5 minutah intubirana in premeščena! Je rekla, da če nebi bila iz "foha" da bog si ga vedi kako bi se končalo! A ni to grozno, ali je res treba se igrati z otroškimi življenji?? Groza, upam, da bodo sedaj(čeprav je za 2 mala angelčkažal že prepozno) bolj pazili in čuvali male otročke in pravočasno ukrepali!
|
|
|
|