keira1977 -> RE: Kako najti prijatelje-prijateljico? (3.1.2013 12:15:17)
|
Živjo, jaz imam iste težave. Preselila sem se k možu in vsi stari prijatelji, ki sem jih imela na morju so se kar razkropili...so šli svojo pot. Mož ima tako službo, da nima kaj dosti prijateljev (nobenega), ampak on pravi, da mu to ne manjka. Jaz, pa še tisto sosedo s katero sva se nekako razumeli se je odselila in sem tudi ostala sama z otroki. V vasi kjer živimo je pravo mrtvilo....ko grem na sprehod ni žive duše naokoli. Včasih se vprašam ali je z menoj kaj narobe....ampak se počutim osamljeno kljub dvem punčkama, ki sta res prisrčni. Pa sej z možem se razumeva ampak...kaj pa tiste stvari, ki bi jih hotela povedati samo prijateljici....ko imaš vsega čez glavo....tudi moža[sm=smiley36.gif]. Pomislila sem, na mamice iz vrtca....pa že so se začele grupirati na tiste ki imajo in tiste, ki se ne vozijo z raznimi benflni....takih, pa ne rabim kljub temu, da ne čutimo še pomanjkanja. Tudi novo leto smo preživeli doma jaz, mož in tamale, ki so že ob 9-ih spale. Eh bolje, da neham. Raje bi se namakala nekje v toplih krajih kot pa v tej turobni Ljubljani oz. malo izven.
|
|
|
|