zaspanost po infuziji (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

CLAUDY11 -> zaspanost po infuziji (30.12.2012 20:23:48)

HOJ PROSIM POMAGAJTE MI!!
MOJ 2 LETNI STAR JE IMEL ANGINO IN SMO ZATO MORALI IZ PONEDELJKA DO TORKA OSTATI V BOLNIŠNICI KJER SO NAM DALI AMOKSIKLAV
POTEM SE JE STANJE ZBOLJŠALO VENDAR JE IZ PETKA NA SOBOTO ZAČEL BRUHAT IN TO CELO NOČ. KO SE JE TO UMIRILO IN SEM MISLILA DA ZDEJ PA BO JE ZAČEL ŠE DRISKAT IN ZAČEL JE ODKLANJAT HRANO IN PIJAČO IN TAKO SMO SPET PRISTALI V BOLNJIŠNICI NA INFUZIJI. KO JE TA STEKLA SMO LAHKO ŠLI DOMOV Z PRIPOMBO KRVNA SLIKA JE VREDI !! SAMO ANTIBIOTIK NAM JE ZAMENJAL IN SMO SEDAJ NA OSPENU !! IN TU JE ZDEJ TEŽAVA::::[sm=zmeden.gif] PO UNFUZIJI NI BIL NIČ BOLJ ŽIVAHEN AMPAK BI KR SPAL IN TUDI NOČE NE JEST IN NE PITI!! SPLOH NE VEM KAJ NAJ NAREDIM A JE TO NORMALNO???
PROSIM ČE MA KIRA PODOBNO IZKUŠNJO NAJ JAVI !!
A JA VROČINE PA NIMA NIČ!

hubi -> RE: ZASPANOST PO INFUZIJI (30.12.2012 20:28:02)

Pokliči zdravnika!

cilla -> RE: ZASPANOST PO INFUZIJI (30.12.2012 20:32:01)

Jutri zjutraj k pediatru, po možnosti bodite tam čim bolj zgodaj, da ne bo kakih izgovorov, da ker je silvestrovo, laboratorij prej neha delat ali kar koli. Pa da je po potrebi še čas, če bi vas hoteli poslati še kam... Bolje it še enkrat za brez veze, kot pa da se boste na praznik lovili po pediatrični urgenci.

CLAUDY11 -> RE: ZASPANOST PO INFUZIJI (30.12.2012 20:38:04)

saj so nam vzeli kri v bolnici in krvna slika je vredi??
[sm=zmeden.gif]

CLAUDY11 -> RE: ZASPANOST PO INFUZIJI (30.12.2012 20:40:15)

je pa re da pa še ma drisko in če slučajno kej spravim v njega takoj to izloči z blatom in ga boli trebuh[sm=smiley19.gif]

cilla -> RE: ZASPANOST PO INFUZIJI (30.12.2012 21:10:06)

Če je bila krvna slika včeraj še OK to še ne pomeni, da ni danes že drugače. V konči fazi ste bili v bolnici, kjer mimo grede kaj pobereš. Pejte k pediatru zjutraj. Verjetno viroza, a ne škodi, če to pove dohtar in ugotovi, al otrok še kaj rabi.

Lili11 -> RE: ZASPANOST PO INFUZIJI (30.12.2012 21:17:49)

Pozdravljena,taki smo bili mi 3t nazaj.bili pri dezurnemu v petek,so nam dali v ordinaciji infuzijo,je rekla da naj bi bila crevesna viroza.kri ok.cez vikend stanje ni bilo ok,samo spal,smo mu dajali zapit preko inekcije.v pon smo sli k svoji,kri ok,naj bi pa dobil hud prehlad.takrat so nam rekli da eni tak odreagirajo,da rabijo vec casa da k sebi pridejo.poklici v dezurno ambulanto,jutri pa k svoji dr.mi smo sli iz ene viroze v drugo:-(

Stran: [1]