žuranje in alkohol (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Olgica -> žuranje in alkohol (10.9.2005 11:00:11)

Sam zanima me, če je katera popivala, ko še ni vedla, da je noseča...
Mi smo ga prejšnji teden mal zažural, pa sem spila kakšen koktejlček, pa pivvce, pa še kaj bi se našlo, zdej pa mi moja zamuja...

Pa se kar mal bojim, da ne bo kej narobe, če se mi zgodi, da postanem srečka

A imate kakšne izkušnje???

Jančika_ -> žuranje in alkohol (10.9.2005 11:09:43)

O ja . Zaradi nerednih ciklusov niti pomislila nisem, da sem noseča, pa sem fajn zalila prijateljičin rojstni dan. Mali je popolnoma zdrav.

CatJa -> žuranje in alkohol (10.9.2005 11:16:28)

Jaz pa sestrin roj. dan. Vendar Jana nekam cudno privlacijo plocevinke s pivom

total -> žuranje in alkohol (10.9.2005 11:18:50)

jaz sem žurala novo leto z dragim,pa pili smo pa nisem vedla da sem noseča,malemu pa nič.

muki1 -> žuranje in alkohol (10.9.2005 12:13:39)

Ja jaz sem ga tudi en večer fajn cukala, drugi dan pa slabo ko hudič. Sem rekla možu, ali sem noseča ali pa je ta maček tiger, pa sva šla po CB in ni bil maček.

tjaga -> žuranje in alkohol (10.9.2005 15:05:18)

Jaz sem zalila svoj rojstni dan in za svoja leta nenormalo žurirala na koncertu od Sidarthe. Tamali se danes pozna predvsem v ritmu, saj se ziba na vsak dober komad. Tudi na Sidartho.

Anonimen -> žuranje in alkohol (10.9.2005 18:43:26)

Ja, itak da se je tud meni zgodilo. Kdo pa orng ne zalije 30. rojstnega dne? Malemu ni nič...no, razen, da ima preveč preveč preveč energije...ga ne dohajam več

urška -> žuranje in alkohol (10.9.2005 22:52:16)

ja ene tri vikende zaporedoma, kr dobri žuri... hvala Bogu smo zdravi...

Anonimen -> žuranje in alkohol (10.9.2005 23:00:30)

Ko sem bila noseča z Janom, sem se spravila na steklenico Belle-de-joura... cca. 2 dcl, več pa tako ali tako ne prenesem... Prav simpatično sem bila v rožicah... Noseča pa en mesec in še nisem vedela...

Jan je zdrav kot riba...

Tina76 -> žuranje in alkohol (11.9.2005 18:30:01)

Konec šolskega leta smo s sodelavkami prijetno proslavile, nato pa še s kolegi doma. Neka čudna slabost nekaj dni za tem mi ni dala miru.... noseča 6t.

Upam, da bo vse ok.

Lp

GoYa -> žuranje in alkohol (11.9.2005 19:12:14)

zgleda, da se ga moram enkrat čimbolj narukat...hik

A_A -> žuranje in alkohol (12.9.2005 10:04:57)

Pušenjak pravi, da dokler nisi noseča (potrjeno s pozitivnim testom), pač nisi noseča. Torej je vsakršno polemiziranje okoli tega, ali določena zdravila ali alkohol škodijo plodu, brezpredmetna.

Torej, kar brez strahu!

Lu -> RE: žuranje in alkohol (19.10.2005 20:26:18)

Jaz sem tudi kar dobro prežurirala. Zadnji vikend mi je bilo grozno slabo, kot je ena od predhodnic napisala, ni bil maček ampak tiger. Ja test je pokazal +. Z Majo je vse OK, hvalabogu.

KODA -> RE: žuranje in alkohol (19.10.2005 23:28:38)

Pri meni je bilo pa tako,da mi je nekaj govorilo":pejt se še danes znoret".In sva šli s kolegico.Pa fajn nadelani sva domov prišli.Kje se je pa meni sanjalo,da sem zanosila(po3letih neuspeha).Zjutraj pa vsa omotična grem po clearblue,ker sem imela 1 dan zamude,pa me je skoraj na rit vrglo.Pokazale so se[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/modricrtici.gif[/image].Pa ni bilo nič narobe,samo mene je cel dan glava bolela.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

baguSka -> RE: žuranje in alkohol (19.10.2005 23:32:01)

Se podpišem pod Goyo. Na zdravje!

Stran: [1]