pike -> RE: Septembrcice 2013 (23.8.2013 11:21:52)
|
Tudi jaz sem ena izmed tistih, ki vas že od začetka berem in spremljam vendar sama nisem še nič napisala. Prihajam iz štajerske, rok poroda pa imam danes 23.8.2013, pričakujemo baje fantka, če se niso zmotili. Danes ponoči sem že mislila, da bom šla rodit. Mali je nekje čisto spodaj in nonstop je tako brcal, da sem bila ene 10 x na Wc-ju, spodaj v tamali me je vse špikalo, ko je migal.Do pol3 zjutraj sploh nisem zaspala. V nedeljo grem v bollnico na 3. ctg ob 8 . uri zjutraj, je moj g dežuren in je rekel, da vidiva, če bo kaj. Sem pa tudi jaz zadnji UZ imela v 32. tednu od takrat pa nič več. Zadnje čase je veliko žensk, ki jih poznam, imel dojenček popkovino okrog vratu in tega me je ful strah, tudi pri moji svakinji je bilo tako in vse so imele NATO carski rez, ko je že porod trajal nekaj časa in ni šlo. Ne vem zakaj tega prej ne pogledajo, da se dojenček in mati ne bi tako matrala, sploh pa da je pol vse o.k. tudi z dojenčkom. No upam, seveda na najbolje. Drugače pa imam doma že punčko, ki bo pozimi dopolnila 5 let. Lep pozdravček[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|