robika -> RE: Septembrcice 2013 (19.8.2013 7:16:29)
|
Jutro [sm=nosecka.gif],za mano spet ena neprespana noč[sm=smiley13.gif],zvečer ne morem zaspat,pa gledam tv potem me vmes mal zmanjka,pa sem čez pol urce spet pokonc,tak da na noč spim vsega skupaj od 3-4h,groza,vse me že tišči špika boli,da ne govorim o desnem kolku,komaj se poberem iz sedežne al pa postelje,sem kot kakšna stara mama,saj res zgleda smešno,sam mene tak boli da komaj shodim.. tolažim se s tem da še malo.. ta vikend sva naredila še odlitek trebuščka za spomin,dala ga bova stricu od mojega ki je slikar da nam ga bo porisal,sem si to zaželela,da bom imela spomin trebuha v nosečnosti,saj od te tazadnje,pa motivacijo da čimprej začnem migat,da se bom lahko stlačla v stara oblačila [sm=jezicek.gif] Jutri imam CTG pa da vidimo če se kaj že dogaja,čeprav se na to ni za zanašat jaz sem pri zadnjem porodu imela popadke na 5 min. ko sem prišla v porodnišnico pa jih ctg ni risal,tak da je babica sama rekla o saj mate popadke ko je držala roko na trebuhu,na napravi pa ravna črta kot da ni priklopljen[sm=smiley36.gif] Bomo videli kaj bo[sm=smiley1.gif] Babike uživajte! Se tipkamo! Prva anonimna upam da si že rešena[sm=smiley31.gif]
|
|
|
|