Tejči -> RE: Septembrcice 2013 (9.8.2013 9:00:51)
|
Cari, mislim, da če pokličeš v katerokoli ginekološko ambulanto, te bodo vzeli samoplačniško na test za streptokok..če ne pa, pokliči v porodnišnico - vsekakor povej situacijo in mislim, da bi te vsak razumen človek vzel. Jaz pa že imam cotke pripravljene, kinderpet tudi - ati bo samo posteljnino oblekel, ko bo bebika ven prišla, da se zdaj ne nabira prah; kozmetiko in ostale drobnarije sva včeraj nabavila, manjka mi še samo previjalna podloga (grem v torek v Pikapolonico, ko je -10%)in varuška - ki pa se kar ne morem ogločit ali naj vzamem AC z senzorjem dihanja, ali samo babyfon[sm=zmeden.gif]. Tudi o košu za plenice še nisva rekla zadnje - a najbrž ne bova nič komplicirala, ker smeti tako redno odnašamo in ni potrebe. Torb pa sploh ne bom pripravljala, jih tudi v prvo nisem, mi je vse partner prinesel, smo tako samo 5 minut vstran od prodnišnice in pri vseh pripravah je zraven, tako da točno ve,, kaj rabim in kje lahko kupi, če bom kaj potrebovala (npr. nastavkeov za bradavice nisem kupila, jih bo on, če bo potrebno ipd.) Pa včeraj sem dobila že eno darilo vnaprej - sem bila fullll vesela in sicer gips za bušija - bomo se packali[sm=smiley1.gif] Jaz si tudi želim, da prileze prej ven, najraje bi videla, da je do 3. septembra zunaj...samo kaj, ko ne moremo vedet kako se bodo odločili bebiji, smo jim podrejeni[sm=smiley36.gif]
|
|
|
|