Trilč -> RE: Septembrcice 2013 (15.1.2013 8:52:24)
|
zoja09 en veeeelik [sm=smiley31.gif], žal mi je za vsako ki jo "izgubimo" [sm=smiley19.gif]. Punce pogumno naprej. [sm=smiley13.gif] Pazenje...eh, o.k. alkohola ne pijem (pa ni problem, ker je bil decembra tak presežek da mi sploh ne paše), sem pa nehala kadit, jeeej. Med, kolikor vem ni problematičen, samo otroci do 1 leta ga ne smejo zaradi botulizma. Nocečnicam, kolikor je meni znano, ni nevaren. Suši, bljak že od nekdaj :) Domača salama, ja pa ravno domačo si upam [sm=smiley1.gif] tisto, ki je domače domače proizvodnje, jo ata dela torej. [sm=smiley36.gif] Na splošno poskušam čim manj komplicirat, mislim da sem vse živce glede kaj ja in kaj ne in kaj je potencialno škodljivo itd, pokurila pri prvi nosečnosti [sm=jezicek.gif]. Tamalo vzdigujem, poskušam čim manj, ampak, kot je Pinas napisala, samo če je nujno in to par metrov (iz sobice v spalnico, čeprav bi lahko počasi že nehala k nama hodit spat ane.) slabosti še trajajo.... jaz pa čakam na prvi pregled. Hja, ne vem a se veselim al ne. Meni se zdi zgodaj in da se ne bo nič videlo, sem se na to pripravila. Pa mi G pravi da se od 5 do 7 tedna že vidi.[sm=zmeden.gif] Hmmm, tako da me je kr strah besed, da se nič ne vidi. Ma, kar bo pa bo. Lep dan vsem.
|
|
|
|