Cari -> RE: Septembrcice 2013 (1.4.2013 22:32:40)
|
Ojla, se še jaz mal javim, da ne bo vse čisto zamrlo tukaj gori. No jaz komaj vem da sem [sm=nosecka.gif]. Ob službi, hiši in dveh malih mi praktično ne ostane nič časa. Slabosti so na srečo mimo, no razen ob kakšni posebni hrani... Malu junak v trebuščku je bil na zadnjem pregledu prejšnji teden videti že prav velik, že čisto pravi otroček. Sicer se mi zdi, da se mi že kar konkretno pozna, a pod bundo se še nič ne opazi [sm=smiley1.gif]. Tako da jih večina okrog še ne ve, povedala sva le bližnjim, ostalim pa še ravno vprašajo ... Danes smo se pa kopali. Je rekla G da je plavanje super, le namakanje ne, a kaj drugega lahko počneš ob majhnih otrocih kot pa namakaš se. Sem pa uporabila ene tampone za v vodo, mislim da s parafinskim oljem, ki jih dobiš v Mullerju al pa v lekarni. Se tolk bojim vnetja, ker sem ga prejšnjikrat imela obakrat in je bilo grozno. Srbeč izcedek, ko nič ne moreš narest. Mislim, da sem se rešila s canesten svečkami, čeprav v nosečnosti naj ne bi bile najboljše. Zaenkrat moram prav potrkati, da sem še ok. Bo pa kar pestro sedaj do jeseni. Mi imamo doma 3 in 1 leto stara pajacka, punčko in fantka, oba tudi jesenčka (bolj pozna), tako da imamo za [sm=duda.gif] že vse doma - od cunjic za oba spola, voziček s katerim sem zelo zadovoljna, pa zibko, lupinico, stajico,... in še veliko ostale krame. Vam kar malo zavidam ko boste nakupovale, pa izbirale vozičke, pa zibke, ... Mogoče si jaz omislim novo marelo - voziček. Kar ta ki ga imam se ne zloži dovolj na majhno, pa ne moreš ga okrog obrnit ko sije sonce, ...bomo videli do jeseni. Bomo morali zamenjati tudi avto, da bomo vanj dobili 3 otroške sedežke, ker sedaj v nobenega ne pašejo. Pa se niti jaz niti mož nočeva posloviti še od svojega in imeti avtobus - kot moj dragi pravi tem enoprostorcem. Pa še kmalu morava začet iskat, ker rabljenega ne najdeš kar tako, je dobro, če si malo časa več vzameš. ... ah ja, kakšne luštne težave [sm=smiley1.gif]. Če ni prevelika skrivnost, s kakšnimi avti pa se vozite ve, ki imate tudi 3+ družine?
|
|
|
|