|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrcice 2013
24.1.2013 14:23:08   
MojcaD1980
dvojni hormonski test? Kaksen je pa to test?

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 501
24.1.2013 14:35:19   
Penny
Kopiram, da ne bom kaj narobe povedala:

"Če meritve nuhalne svetline kombiniramo z dvojnim hormonskim testom (določanje koncentracije prostega β- HCG in PAPP-A v krvi nosečnice), dobimo mnogo bolj zanesljive rezultate, oz. zelo izboljšamo napovedno vrednost kromosomskih napak.
Ugotovljeno je, da najboljše rezultate dosežemo, če odvzamemo kri v 8. tednu nosečnosti, ultrazvočno preiskavo pa naredimo pri izpolnjenih 12.tednih."

(odgovor članu MojcaD1980)
Neposredna povezava do sporočila: 502
24.1.2013 14:48:01   
skrivnostnica
Penny, jaz bom tudi k Pušenjaku šla. Prvič sem bila pri eni, ki je pa zdaj že v pokoju. user posted image Datuma še nimam, ker je rekla, naj se najprej na NS naročim, da ne bom imela vsega v istem tednu.

jaz na DHT ne grem (razen, če bo NS slaba)...tudi prvič nisem šla.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 503
24.1.2013 14:48:59   
SunRa
Živjo punce, pravkar sva z mojim dragim prišla s pregleda, tokrat srečna in s 1.slikico user posted image . user posted image že lepo bije user posted image , plod je velik 2 mm, user posted image sem 5t 5d. Moj ginekolog je zadovoljen z vsem, kar se je danes videlouser posted image . NS imam 7.3. pri Dr. Miglarju v MB. Predvideni PDP je 17.9.. Ker sem omenila, da se mi je do sedaj 3x pojavil blagi rjavi izcedek (bolj nitke), mi je za vsak slučaj predpisal Dabroston in počivanje. Upam, da bo od zdaj naprej vse ok user posted image . Vse ki imate oz. ste imele danes pregled držim pesti, da je vse v najlepšem redu z vašimi user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 504
24.1.2013 14:51:07   
MojcaD1980
Hvala Penny za pojasnilo. :) Bomo vidli kaj mi bo g. rekla na pregledu. Na nuhalno bi pa nekje v Novi Gorici naredila ... ne bi do LJ lazla. Bom povprasala g kje mi predlaga.

(odgovor članu skrivnostnica)
Neposredna povezava do sporočila: 505
24.1.2013 14:57:09   
MojcaD1980
kako lepa novicka SunRa! Cestitam!! Samo da je vse vredu :) user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 506
24.1.2013 15:01:12   
skrivnostnica
SunRa, user posted image user posted image user posted image

Tukaj je zbrano na kupu za nuhalno.... http://babybook.si/izbrano/izvajalci-pregleda-nuhalne-svetline-v-sloveniji.html

Neposredna povezava do sporočila: 507
24.1.2013 15:03:29   
SunRa
Hvala MojcaD1980 in skrivnostnica user posted image

< Sporočilo je popravil SunRa -- 24.1.2013 15:04:27 >

Neposredna povezava do sporočila: 508
24.1.2013 15:12:51   
Leni01
Evo meuser posted image

Vse je kul. Srček bije, veliko smo 1,31cmuser posted image

Sem pa glihkar klicala za nuhalno. Pušenjaka baje do marca oz. mislim da še marca ne bo. Mene je pol naročila pri dr.tul. Mi pa baje pripada napotnica in tudi dvojni hormonski test, pa mi moja g danes ni dala, samo vprašala me je koliko sem stara. Sem 34 in če si ob porodu 35 ti baje pripada. No jaz bom en mesec prej 35. Jao sem stara koka žeuser posted image .

Za vse, ki imate izcedke.....sem pozabila nicke....držim pestke in držite se

Naslednji pregled imam 21.02.....pa nuhalno tudi. Samo napotnico si še moram zrihtati

< Sporočilo je popravil Leni01 -- 24.1.2013 15:14:29 >

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 509
24.1.2013 15:14:10   
MojcaD1980
kako poteka prvi pregled? Dosti sem prebrala ze na netu. Torej na prvem pregledu ti nardijo: vaginalni UZ, te stehtajo, zmirijo tlak, dobis nosecnisko knjizico. Te takoj posljejo tudi dat kri in urin?

(odgovor članu SunRa)
Neposredna povezava do sporočila: 510
24.1.2013 15:32:36   
MojcaD1980
cestitke Leni01. user posted image
kako je lepo ko je vse vredu :) :)

Neposredna povezava do sporočila: 511
24.1.2013 15:41:08   
Leni01
Mene ni tehtala. Vprašala me je težo pred nosečnostjo. Pritisk mi ni zmerila, ker je bila zmedena(sestra namreč). Sem jo orenk šokirala s svojo user posted image po naravni potiuser posted image . En kup papirjev za odvzem krvi in urina ....za toksiplazmozo, sifilis, ne vem kaj še vse. Kri in vodo mi je rekla naj dam kak teden prej pred naslednjim pregledom.
Zdravnica je naredila vaginalni uz in to je to. Sam pregled 5 minut....papirologija 45 minuser posted image
Aja...pa še materinsko knjižico sem dobila

< Sporočilo je popravil Leni01 -- 24.1.2013 15:42:18 >

Neposredna povezava do sporočila: 512
24.1.2013 16:02:53   
Anonimen
evo dobila datum pregleda pri g, 28.1 ob 10, jupi me je že strah
lp user posted image

(odgovor članu Penny)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
24.1.2013 16:03:52   
lollipop07
evo jest sm tut s pregleda...
sm tut dobla Dabroston tablete zaradi krvavitev...mal me je seveda zaskrbel...drgač smo zračunal da sm šele v začetku 7. tedna...srčk se je dobr vidu in tut je fajn biu in je bla zato G bl optimistična glede krvavitev...prav da če srčk tko močno bije, pol ponavad kr rata use skpuser posted image velik je dobre 4mm in nasledn pregled mam 6.2., da vidimo če se ej stanje kaj izbolšalo...PDP mam 18.9.
nekak sem mešanih občutkov zarad krvavitev in tablet, po drug stran je blo pa tko neprecenljivo vidt srčk...
aja pa ena cista se mi je nrdila in je možn da tut zarad tega mal krvavim...je pa rekla, da upa, da poč...tko da v 2 tednih morm nehat čist krvavet in cista more jtuser posted image pol smo pa zmagal...
zdej pa počivat, tko kt je G naročila...

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 514
24.1.2013 16:13:39   
MojcaD1980
bravo lollipop07 :) samo da je vse vredu. Pa nic sekirat - srcek lepo bije, to je vazno! Pocivat pa bo. :) :)user posted image

(odgovor članu lollipop07)
Neposredna povezava do sporočila: 515
24.1.2013 16:42:11   
Penny
Čestitke punce za lepe novičke user posted image .
SunRa, pri tebi se pa že zelo zgodaj vidi srček user posted image .

Pušenjaka ni do marca? user posted image Meh. Glede na ZM imam sicer čas do 16. marca, ampak si želim it prej, da potem lahko mami in tašča dobita lepo slikico za 8. marec user posted image .
Za dr. Tulovo sem slišala (brala) pohvale, se bom tudi jaz probala k njej naročit v Dravlje.

Leni, je en mesec čakalne dobe za NS, al je to zaradi tvojega trajanja nosečnosti tako naneslo? Kaj so ti pa glede DHT rekli? Lahko isto v Dravljah delaš al boš morala na Polikliniko?

Meni se zdi, da sem stalno lačna in bi samo jedla. Če bo šlo tko naprej ... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 516
24.1.2013 16:52:31   
MojcaD1980
joj tudi jaz bi vedno neki jedla ... predvsem zvecer me dajejo neke cudne zelje. Se kar bojim na tehtnico. Mamma mia.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 517
24.1.2013 17:21:10   
Kim80
Pozdravljene!
Tudi jaz sem zagledala težko pričakovani + (po 19. mesecih poskušanja). To je moja 2. user posted image , naj povem, da mi je prvič ratalo v prvo. PDP po ringaraji je okoli 27. septembra, na pregled še nisem naročena. Me je pa kar strah in paničarim, ker nimam nobenih nosečniških znakov, razen pozitivnega testa. V 1. nosečnosti me je zvijalo kot pri M, sedaj pa skoraj nič. Za slabosti je pa verjetno še prehitro. Imam tud eno slabo izkušnjo - se mi je pred dvema letoma zgodilo isto kot tisti, ki je imela na CB lep plus - potem pa zapoznela M - baje je bil SS v zgodnji nosečnosti. Zato paničarim in se bojim, da bi sedaj bilo enako. Upam, da ne.
V 1. nosečnosti pa sem imela tudi jaz rjave izcedke, ki pa so se na srečo dobro iztekli - rezultat je naša živahna deklica.
Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 518
24.1.2013 17:23:23   
MojcaD1980
Dobrodosla Kim80. Kar pogumno naprej - pa nic panicarit. Psiha prevec vpliva na nase telo. :)

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 519
24.1.2013 17:28:01   
Leni01
Kim80 dobrodošlauser posted image .

Lollipop......user posted image za pregled

Penny...... Jaz sem klicala v dravlje za Pušenjaka. So mi tam dali cifro na kateri ga kao dobim in sem dobila v lj porodnišnico. Tam so mi rekli, da ga pač nekaj časa ne bo in glede na mojo starost naj dobim napotnico. Ns na napotnico pa izvajajo v lj samo v porodnišnici. Dht delajo v horm.lab na polikliniki. Za dravlje pa ne vem.
Jaz bom takrat v 12t....se mi zdi. Nisem računala.

< Sporočilo je popravil Leni01 -- 24.1.2013 17:33:45 >

(odgovor članu Kim80)
Neposredna povezava do sporočila: 520
24.1.2013 18:23:46   
sončnica mala
Wiiii, kako je lepo prebrati novičke iz pregledov. user posted image user posted image user posted image user posted image
Pridni srčki, ko že tako lepo bijejo. Komaj čakam in že odštevam dneve do mojega pregleda - torek...ampak me je kar malo strah user posted image

Midva sva nekako računala, da bi rada dobila otročk spomladi ali poleti...ampak kar nekaj časa ni uspelo, Sedaj pa, ko sem ugotovila, da bo september mi je pa zelo všeč. Lažje je kupiti oblekice in majčke, kot pa pozimi budne in podobno. user posted image

(odgovor članu Leni01)
Neposredna povezava do sporočila: 521
24.1.2013 19:43:50   
jagodka14
OOOO kakšne super novičke s pregledov user posted image user posted image .

Mi smo se pa glih mal poslatkali s tortouser posted image ima tast dans rojstni dan in smo mu s tamalim dvema torto spekleuser posted image user posted image .

Vesna maksimalno uživaj na dopustu v toplih krajihuser posted image user posted image user posted image

Ja Pušenjaka res ni do marca al pa še mal dlje, sm na med.over-u neki brala, da je imel zdravstvene težave

(odgovor članu sončnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 522
24.1.2013 20:12:58   
Vesna27
Penny in jagodka14: hvala za lepe želje!

Super za vse, ki ste se oglasile z dobrimi novicami iz pregleda! user posted image

(odgovor članu jagodka14)
Neposredna povezava do sporočila: 523
24.1.2013 22:31:41   
mulica
Hihi, Kim80, podobno kot bi sebe brala. Vse številke, poteki ... m kljub plusku ... še pdp imava isti dan :) Samo da mene zdaj zvija, prvič pa ne in da imamo mi od prej živahnega fantka, ne punce :)

Drugače sem se pa jaz zdaj malo pomirila ... danes sem celo večkrat pozabila pogledat na wc papir, če je kaj tam :) Hvala punce, tudi po vaši zaslugi, ste me malo pomirile user posted image

Moja izbrana ginekologinja je drugače dr. Tul in ona je res super, priporočam. Ful faca, sproščena, zabavna ... user posted image

super za vse srčke! user posted image

(odgovor članu Vesna27)
Neposredna povezava do sporočila: 524
24.1.2013 23:08:27   
sunflower29
Ojla...
hvala za vse user posted image in lepe besede.
bila sem pri G in niti z eno besedo mi ni omenila da bi lahko bil to SS. šla sem k njej takoj isti dan ko sem videla izcedek. najprej sem sestri povedala vse potrebne podatke in že ona me je čudno gledala, in komentirala zakaj paničarim saj je možno da mi samo M zamuja in da sploh nisem noseča user posted image . povedala sem da sem delala test ki mi je pokazal pozitivno in da mi M nikoli, ampak nikoli ne zamuja!! potem ko sem šla k zdravnici mi je ona spet enako povedala in da vse ženske delamo prehitro te teste in bla bla (ful je bla nataknjena ta dan, ker drugače je ful v redu) in da moram počakat 10 dni preden delam test takrat sem šele lahko sigurna da je to N!! potem mi je naredila test in pokazalo je -. tako da sem bila presenečena ko ste napisale da je to lahko SS. čudno mi je bilo tudi to da nisem čutila nobenih znakov nosečnosti (vem, da je tudi to možno), prvič mi tudi ni bilo nič slabo, sem pa imela vrtoglavice, občutljive (.)(.) in veliko lakoto!! tako da mi je bilo čudno da tokrat ni bilo nič. tako da res ne vem kaj je to bilo....samo M ki je zamujala ali N.....

suny

(odgovor članu mulica)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?