mala.pikica -> RE: Septembrcice 2013 (20.1.2013 17:43:41)
|
Prvi pregled za nami in mala pikica je takšna, kot pri svoji starosti mora biti. Jupi! Enako noro doživetje je bilo slišaz srčka, kot pri prvi nosečnosti. KOmaj čakam naslednji pregled, cele štiri tedne moram čakat! Sicer pa je moja energija na najgi, slabo pa mi je tako, da se sploh ne da opisat. Kot da imam najhujšega mačka v življenju (kot tistega po dekliščini, recimo [sm=jezicek.gif] ) Pa bo že mimo ne da? Samo da je pikica notri zdrava in se lepo razvija in raste ... Ah, kje je še september! Naš bodoči veliki bratec non-stop sprašuje, kdaj bo dojenček prišel ven. Se ga zelo veseli in boža trebušček in non stop govori, kaj bosta počela, ko bo prišel ven. Je zadnjič vprašal, kako je prišel v trebušček!! Kar se spola tiče, priznam, da bi bila vesela, če doma ne bom več v manjšini- No, če ne me bodo pač trije doma razvajali, haha. Saj ni važno ... Jutri nov delovni teden, se ga kar malo bojim, pri nas je stresa na kubik in vse skupaj precej negativno vpliva na mene ... Pozdravček vsem in iskreno sočutje vsem tistim, ki so se poslovile iz naše skupinice ...
|
|
|
|