Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Na predstavo z otrokom? 24.12.2012 19:46:13
|
|
|
|
Shorty_
|
Obiskujem seveda od nekje tretjega leta morda celo malo prej. Sicer je stara že 6 let in zelo uživa.
|
|
|
|
RE: Na predstavo z otrokom? 2.1.2013 21:11:54
|
|
|
|
pokkica
|
Katere predstave pa priporočaš za manjše? Torej, s katerimi ste začeli? Glede na to, da repertoar kroži, bo še vedno aktualen nasvet. Hvala! :)
|
|
|
|
RE: Na predstavo z otrokom? 2.1.2013 21:36:43
|
|
|
|
smotka.dt
|
Ko je bil star 1 leto smo začeli hoditi na lutkovne predstave. Ni bil nikol problem. Danes pri skoraj 2,5 pa zdrži komot 2 uri. Treba je preizkusit in nič komplicirat.
|
|
|
|
RE: Na predstavo z otrokom? 4.1.2013 0:29:43
|
|
|
|
blustar
|
Lutkovno je zakon (fajn, da ste me spomnile, da moramo spet kaj gledat ). Pa predstave so dolge toliko, da mali otroci komot zdržijo. Mojima puncama so bile všeč kar vse, ki so jih gledale (tudi z vrtcem so jih veliko): Zvezdica Zaspanka, Kosovirji, Vila Malina, Sapramiška, Žogica Marogica.... Me pa res mal moti, ker sedijo vsi skupaj s starši in je potem zelo težko, če je pred otrokom kak visok starš (in skor vedno je). Saj ne vem rešitve, sam ni mi fajn to. Jaz bom verjetno tud kar kupla karte za to Disneyevo predstavo. Smo bili pred kratkim v Disneylandu, pa moram priznat, da je še mene mal povleklo (pa nikol nisem bila za te stvari). Me zanima, kako bo izpadla ta predstava pri nas. Ne vem pa, kako se bo dal kaj videt. Sem bila v Stožicah samo na košarki in to se zgoraj s tribun čist fajn vid. Je kdo bil v Stožicah na kaki predstavi?
|
|
|
|
RE: Na predstavo z otrokom? 5.1.2013 18:46:30
|
|
|
|
pokkica
|
OOOO, Žogico marogico bi jaz tudi!! Upam, da kmalu spet pride v repertoar, to bi bilo super. Se mogoče spomniš, koliko je trajala? Sicer se pa tudi disneylanda ne bi branila, ampak dokler je tako daleč (finančno in geografsko ) se bomo zadovoljili s Stožicami. Še dobro, da kaj takega pride kar pred naš prag
|
|
|
|
RE: Na predstavo z otrokom? 7.1.2013 0:47:33
|
|
|
|
tiana22
|
Jaz pa čakam na kakšno kul risanko v kinu... Upam, da bo letos spet kakšna sinhronizirana in bomo šli malo do Koloseja. Vem, da je klišejsko in marsikdo ne mara hodit tja, sam nam pa prav paše sem pa tja it.
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 11.1.2013 22:18:05 >
|
|
|
|
RE: Na predstavo z otrokom? 10.1.2013 1:15:41
|
|
|
|
blustar
|
Pokkica, predstave v lutkovnem so večinoma tam okrog 45 min. Kakšna, ki je za mlajše, je tudi krajša, 30 min. Ampak se mi še ni zgodilo, da bi predčasno hotle ven . Tud, ko sta večkrat gledale kakšno. Disneyland je fajn za otroke in smo šli, ker so imeli ene ugodne ponudbe (kids stay and play for free - če vzameš njihov hotel, so otroci v hotelu zastonj in tud karte za oba parka, pa 2=3; in se 2 otroka na 2 starša kar nekak izzide), ne vem pa, če imajo to ves čas. Ko vidiš tiste nasmehe na obrazu otroka, ne misliš na denar, ki si ga pustil tam . Ne bo sicer Disneyland, sam po moje bo tud ta predstava fajn. Upam, da bo tribuna 1 ok.
|
|
|
|
RE: Na predstavo z otrokom? 11.1.2013 10:07:35
|
|
|
|
pokkica
|
tiana, si mogoče poskusila, da bi šla pogledat kakšno predstavo tudi v Kinodvor? Mi sicer v kino ne hodimo, ampak vem pa, po drugih poteh, da imajo tam ta Kinobalon ali nekaj podobne,ga to je otroški program. Mislim, da so imeli en čas tudi prav za doječe mamice in podobno, med tednom dopoldne. Za vikende imajo pa tudi delavnice in otroške filme. Toliko, da otrok ne vidi samo Koloseja – ampak priznam, da nisem ravno ljubiteljica tega kompleksa.
< Sporočilo je popravil Shorty RR -- 11.1.2013 22:19:02 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?