Dobila danes od prijatelja in posredujem naprej (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

josephine27 -> Dobila danes od prijatelja in posredujem naprej (21.12.2012 14:07:17)

Prejel na elektronski naslov in kopiram. Ni mi znan izvor, vendar vseeno:

Te dni se na raznih parkirnih prostorih in bencinskih servisih brezplačno delijo obeski za avtomobilske ključe ali drugi manjši dodatki za vozilo.
Ne jemljite teh stvari! V njih je vgrajen manjši čip, s katerim kriminalci sledijo vašemu gibanju do hiše in na tak način ugotovijo, kdaj ste doma. Ko ste odsotni pa vam vlomijo.
To naj bi bili romunski kriminalci, ki so iznašli nov način vlamljanja.
Obvestite svoje prijatelje.

Doll -> RE: Dobila danes od prijatelja in posredujem naprej (21.12.2012 14:10:56)

http://www.zurnal24.si/ne-sprejemajte-daril-ki-jih-delijo-na-crpalkah-clanek-173978

*bubi* -> RE: Dobila danes od prijatelja in posredujem naprej (21.12.2012 17:12:41)

Danes so mi na pumpi ob pranju avtomobila podarili smrekico. Mislite, da je čip not? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

josephine27 -> RE: Dobila danes od prijatelja in posredujem naprej (21.12.2012 21:12:41)

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Danes so mi na pumpi ob pranju avtomobila podarili smrekico. Mislite, da je čip not? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]

Ne vem, boš ti povedala čez čas, če ste imeli kakšne nenapovedane obiske[sm=smiley36.gif]

benika -> RE: Dobila danes od prijatelja in posredujem naprej (22.12.2012 0:48:20)

Človeška naivnost dejansko ne pozna meja (četudi mail pride od prijatelja). To pismo je le eno izmed mnogih v vrsti larifari verižnih pisem. Če bi se vsaj malce pozanimala, bi prebrala tudi, da na nobeni izmed bencinskih črpalk niso zaznali tega dejanja in predstavniki tako Petrola kot OMV so to pisanje demantirale.
S takim pisanjem in širjenjem sporočil se ustvarja bv panika med ljudmi.

josephine27 -> RE: Dobila danes od prijatelja in posredujem naprej (22.12.2012 7:39:56)

IZVIRNO SPOROČILO: benika

Človeška naivnost dejansko ne pozna meja (četudi mail pride od prijatelja). To pismo je le eno izmed mnogih v vrsti larifari verižnih pisem. Če bi se vsaj malce pozanimala, bi prebrala tudi, da na nobeni izmed bencinskih črpalk niso zaznali tega dejanja in predstavniki tako Petrola kot OMV so to pisanje demantirale.
S takim pisanjem in širjenjem sporočil se ustvarja bv panika med ljudmi.

sorry ampak mene po takem e-mailu ne zajame nobena panika. glede na to da je par temnazaj ena pisala, da so ji sunili avto z dvorišča ( po tvoje zganjala paniko), sem hotela komu prihranit to. se opravičujem, če sem koga prestrašila. priporočam, da se odklopite od interneta in televizije, ker v naših informativnih medijih širijo veliko večjo paniko pa me zanima koliko ljudi gre dejansko preverjat podatke, ki jih tam natrosijo. hvala.

Stran: [1]