RE: Ali imate rade oralni seks? (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Spolnost

Sporočilo

Raho -> RE: Ali imate rade oralni seks? (21.12.2012 12:56:16)

Jaz sem postavila cisto nedolzno strokovno vprasanje[sm=hudicek1.gif]

Ce mi seveda verjamete. Saj pa nismo na strani Kuhajmo skupaj, no!

Paštetka -> RE: Ali imate rade oralni seks? (21.12.2012 18:23:48)

IZVIRNO SPOROČILO: Ankica*

IZVIRNO SPOROČILO: Tippi

Anikca, a ti rogljicke svaljkas al mas model?

[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Saj vem, čisto ok vprašanje, ampak če se navežem na predhodno debato, mi solze tečejo od smeha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]

Po moje jih svaljka, tako med stegni, kot kubanke cigare [sm=jezicek.gif]

[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
menda so kubanke fajn, ja [sm=smiley36.gif].

Grem v Mercator, vzamem vrečko francoskih rogljičkov iz skrinje, jo v službi odprem in nežno zložim devet še čisto trdih rogljičkov na pladenj ter potisnem v vrhunsko in vesoljsko pečico na program za vzhajanje. Potem dve uri opazujem, kako vzhajajo in rastejo, nakar jih za 20 minut pečem na vročih 180°C. Potem še malo počakam, ne smeš biti neučakan, da se ohladijo in s slastjo ugriznem v mehek in velik, zlatorjav rogljiček. [sm=smiley1.gif]

Jao, Ankica, tebe so fajn nategnili s to pečico. 2 uri jih vzhajaš? Jaz te rogljičke 40 minut na pultu vzhajam [sm=jezicek.gif]

Stanislava_ -> RE: Ali imate rade oralni seks? (21.12.2012 18:58:05)

Ja, ampak brez vseh teh kuharskih dodatkov [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/jezicek.gif[/image]. Vidim, da so kulinarične spretnosti spet v modi, pa ne samo v kuhinji.

uškinamama -> RE: Ali imate rade oralni seks? (21.12.2012 21:50:29)

Kje ste, že vse v kuhinji? [sm=jezicek.gif]

ronja -> RE: Ali imate rade oralni seks? (21.12.2012 22:11:50)

Čist res da[sm=jezicek.gif]. POjstlo je zasedel tamali moški v naši familiji... Ne upava ga še prestavit, ker se je prvi poizkus zelo klavrno končal[sm=smiley36.gif]

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]