Paštetka -> RE: Ali imate rade oralni seks? (21.12.2012 18:23:48)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ankica* IZVIRNO SPOROČILO: Tippi Anikca, a ti rogljicke svaljkas al mas model? [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Saj vem, čisto ok vprašanje, ampak če se navežem na predhodno debato, mi solze tečejo od smeha [sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif] Po moje jih svaljka, tako med stegni, kot kubanke cigare [sm=jezicek.gif] [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] menda so kubanke fajn, ja [sm=smiley36.gif]. Grem v Mercator, vzamem vrečko francoskih rogljičkov iz skrinje, jo v službi odprem in nežno zložim devet še čisto trdih rogljičkov na pladenj ter potisnem v vrhunsko in vesoljsko pečico na program za vzhajanje. Potem dve uri opazujem, kako vzhajajo in rastejo, nakar jih za 20 minut pečem na vročih 180°C. Potem še malo počakam, ne smeš biti neučakan, da se ohladijo in s slastjo ugriznem v mehek in velik, zlatorjav rogljiček. [sm=smiley1.gif] Jao, Ankica, tebe so fajn nategnili s to pečico. 2 uri jih vzhajaš? Jaz te rogljičke 40 minut na pultu vzhajam [sm=jezicek.gif]
|
|
|
|