Natka23 -> RE: Blog o potovanju z otroki (21.12.2012 8:04:25)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi In kaj ste si šli ogledat??? Mi imamo 2 tedna s tem da 3 dni lizbono, 2 dni podeželje in ostalo Algarve...Bolj kot ne že vse plačano Super blog! [sm=bravo.gif] Glede Portugalske, res ne morem, da ne bi priporočila severa Portugalske, kateremu se kar malo dela krivica [sm=smiley1.gif] Tako da, jaz priporočam severni del Portugalske in pa seveda zahodno obalo. Ni glih za kopat, no, najbolj pogumni že, ampak je prečudovito. Tud za otroke! Pa ogled najbolj zahodne točke Evrope, tud ni za zamudit [sm=smiley1.gif] Južni del mi pa ni, razen to, da je fino za kopat, vse ostalo v primerjavi s severom, bolj ne kot ja. Ok, veliko je tudi od okusa posameznika odvisno. Nam je vedno bolj pasala "divjina", kot cele kolonije turistov. bolj nas mika "nedotaknjeni" svet, kot pa štanti in plažni prodajalci. Tako da, če vam je to slednje všeč, potem kar na jug [sm=smiley1.gif] Če katero, ki se odpravlja na portugalsko zanima še kaj, mogoče kakšen nasvet, priporočilo, bom z veseljem dala info. smo portugalsko z juga na sever in iz zahoda na vzhod prečesali skoraj do vsakega kilometra [sm=smiley1.gif] U super. no mi smo nekak želeli videt Algarve, nama je malo žal ker severa tokrat ne bo[sm=smiley13.gif]
|
|
|
|