[Brisano sporočilo] (Polna verzija)

Forum >> [Dojenček] >> Starši čvekamo

Sporočilo

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.9.2005 3:13:01)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

jana30 -> Kako oz.kam pospravite oblačila,ki so jih (10.9.2005 8:12:20)

Jaz jih mam zapakirane v škatle in označene.Imam v načrtu še enga otroka. Sem pa obdržala res samo najlepše kose, drugo sem vse dala naprej.

Bejba -> Kako oz.kam pospravite oblačila,ki so jih (10.9.2005 8:22:06)

Jaz jih dam v vrečo in vrečo v škatle ter gor napišem od katere velikosti do katere je, da bom potem za drugega vedela in ne bom iskala. Škatle pa zaenkrat na podstrešje. Vendar bodo kar kmalu spet romale dol, ker smo spet v pričakovanju .

LP; Bejba

k1 -> Kako oz.kam pospravite oblačila,ki so jih (10.9.2005 9:11:10)

jaz v škatle, na vrhu si označim, katere številke so notri, med oblačila pa v vsako škatlo nekaj proti moljem.

upam da bo kmalu katera od prijateljic dobila kak naraščaj, da se vsaj za nekaj časa znebim teh škatel.

je pa res, da pride zelo prav, če kaj dobiš - jaz sem ful hvaležna prijateljici, ki mi sproti po velikosti posoja stvari za malo.

Anonimen -> Kako oz.kam pospravite oblačila,ki so jih (10.9.2005 9:42:30)

Tudi jaz spokam vse v lepe škatle (iz Ikee) in imam spravljeno na vrhu omare. Vsa oblačila shranim, nobeno nisem dala naprej, ker mislimo imeti še kakšnega otročka.

malika -> Kako oz.kam pospravite oblačila,ki so jih (10.9.2005 9:52:38)

Jaz jih imam v škatlah in polno škatlo že prelepim s selotejpom in pospravim.
No zdaj jih pa veselo odpiram

tinatona -> Kako oz.kam pospravite oblačila,ki so jih (10.9.2005 10:02:49)

Hojla!

Jaz bom pa vse svoje stvari zdej posodla prijateljici. Pol k jih bom pa nazaj dobila, jih bom dala pa v vreče in pol v škatle (pa k babici peljala) in jih spravla do naslednjega dojenčka.

LP Tina

mehurčica -> Kako oz.kam pospravite oblačila,ki so jih (10.9.2005 11:59:47)

Večino oblačilc sem posodila. Tisto kar pa so mi vrnili pa imam ali v kakšni vrečki ali pa škatli. Dosti stvari še potrebujejo, tako da jih niti nimam doma.

Bubabaya, v nabiralnik malo poglej, ker še niso uspeli naredit tako, da bi utripalo. Imaš že nekaj časa sporočilo.

Lp

Urša -> Kako oz.kam pospravite oblačila,ki so jih (10.9.2005 13:31:06)

Isto kot Kristina-dekorativne škatle na vrhu omare se mi zdijo super okras. No, sam prah je treba na vsake tolk obrisat. Komaj že čakam, ko bomo kmalu tisto škatlo z najmanjšimi oblačili odprli...

pravljica -> Kako oz.kam pospravite oblačila,ki so jih (10.9.2005 16:38:03)

škatlo od znotraj obložim s časopisnim papirjem in sproti zlagam premajnho...ko je polna, jo zalepim in napišem velikost in stvari, ki se nahajajo v njej...pospravim jo v klet

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (10.9.2005 21:13:55)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Stran: [1]