ronja -> RE: umiram od straha, čakam na izvide... (20.12.2012 11:02:46)
|
Mojca, večinoma so izvidi negativni, če ti statistika kaj pomaga. Veliko več tvorb je benignih kot malignih. Ker si še mlada, imaš tudi dve prednosti: če bi slučajno bili izvide slabi, imaš zaradi močnega telesa boljše šanse, da se bolezni postaviš po robu in jo premagaš, poleg tega dajo mladim ljudem res vsa najboljša (tudi najdražja) zdravila. Sama nisem bila na tem, sem pa že čakala na raznorazne rezultate bolezni, ki tudi niso nedolžne (aja, no, tudi na izvide odstranjenega znamenja sem čakala, samo tisto se res nisem niti 5% sekirala, edino to mi je šlo na živce, da ne bi smela it plesat (sem vseeno šla) po operaciji, izvid je bil neg.). Poznam kar nekaj ljudi, ki so dali raka čez. Veliki večini je uspelo in so se ga rešili[sm=smiley1.gif] (z zdravljenjem, seveda). Zdravljenje raka je v zadnjih letih res zelo napredovalo, imajo metode, ki so specifične za določen tip raka, ker za ene je ena stvar bolj učinkovita, za druge pa druga. NI to več nepremagljiva bolezen:). Vso srečo, da bodo rezultati negativni in boš lahko uživala mirne praznike s svojim malim sončkom!
|
|
|
|