Poka -> RE: Avto so nam ukradli :( (21.12.2012 21:46:50)
|
[sm=bravo.gif] Si imela srečo. No, škoda za Garmina... Pa za jahače, verjetno je vseeno nekaj... Moj je imel enkrat tudi srečo, ko so mu iz odprte pisarne ukradli 200 eur (za naju takrat celo premoženje, no saj zdaj ni nič drugače) in mobitel. Šel je pa mimo vrat pisarne od sodelavca, ki so bila odprta in on sedi tako, da če pogleda levo, vidi kdo vstopi v pisarno. Moj je šel na bencinsko na bankomat in od tam peč v pisarno, kjer je odložil torbico in šel nekaj iskat v avto - ni ga bilo 3 minute. Takrat je tat očitno to odnesel in sodelavec je celo slišal korake, pa ni pogledal, ker je mislil da je moj... pač stalno hodi nekaj sem in tja. Takoj sta ugotovila, d amanjka mobitel, ker ga rabi vsako minuto in potem sta ugotovila, da manjka tudi denar, denarnica je pa bila. To se je zgodilo v naslednjih recimo 10 minutah. Potem sta s sodelavčevega telefona klicala na njegovega in se oglasi - halo, tu policijska postaja, a kaj pogrešate? Najprej sta nadrla policista, naj se ne zafrkava... Tat je bil v bistvu kakšen teden pred tem izpuščen iz zapora in si je z ukradenim denarjem plačal taksi in stopil ven ravno pred policista, ki ga je izpustil iz zapora.... Ta ga je začel zasliševat, mu vzel telefon in vprašal, če ve pin kodo... Takrat je pa telefon zazvonil, ko sta s sodelavcem klicala. [sm=smiley36.gif] Tako je dobil nazaj vse, razen denar porabljen za taksi.
|
|
|
|