kapitan gatnik (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

CUKRČEK -> kapitan gatnik (19.12.2012 9:47:45)

Ojla:)

Moja hči ima eno knjigo iz zbirke Kapitana Gatnika in je čisto nora na to knjigo. In na žalost v naši knjižnici nimajo teh knjig, da bi si izposodila. Denarja pa tud nimam , da bi ji kako kupila. In me sedaj zanima, če imam katera doma kakšno omenjeno knjigo in bi jo zamenjala za kakšno drugo . Oz. naj pove, kaj želi v zameno.

lp

Paštetka -> RE: kapitan gatnik (19.12.2012 9:53:46)

Katero ima? Lahku ju zamenjava.

CUKRČEK -> RE: kapitan gatnik (19.12.2012 10:35:00)

Od gatnika imamo Napad govorečih stranišč(si jo ti menjala[sm=smiley1.gif] )

Za zamenjavo imam pa veliko otroških knjig( Vipo, Rdeča kapica, Grdi raček, Mala arhitekta...najbolje da jih poslikam, da lahko vidiš, kaj bi bilo za tvoje otroke. Ti zvečer pošljem sliko. Edino mail mi daj na ZS.

Paštetka -> RE: kapitan gatnik (19.12.2012 11:16:13)

Eh...butl, ja seveda. Joj mam kratko glavo [sm=smiley36.gif]

Menjala bi za kakšno smešno knjigo. Poglej, če imaš groznega Gašperja: danes sem bila ravno v knjigarni, sem hotela kupiti še kakšnega Gatnika in jih pri nas več ni. Imajo jih pa tudi v Ciciklubu in so cenejše. Sem pa kupila eno drugo smešno knjigo, ki je precej debelejša, pa zdaj ne vem točen naslov. Bom doma pogledala, in ti napisala, če jo mogoče imaš.

CUKRČEK -> RE: kapitan gatnik (19.12.2012 11:30:06)

Gašperjev nimam, ker si jih je vse izposodila v knjižnici. Imam pa od prej veliko pravljic, bolj za male otroke (takrat je še bil denar[sm=hudicek1.gif] )

Frodo Bisagin -> RE: kapitan gatnik (19.12.2012 16:56:29)

IZVIRNO SPOROČILO: CUKRČEK

Ojla:)

Moja hči ima eno knjigo iz zbirke Kapitana Gatnika in je čisto nora na to knjigo. In na žalost v naši knjižnici nimajo teh knjig, da bi si izposodila. Denarja pa tud nimam , da bi ji kako kupila. In me sedaj zanima, če imam katera doma kakšno omenjeno knjigo in bi jo zamenjala za kakšno drugo . Oz. naj pove, kaj želi v zameno.

lp

Medknjiznicna izposoja. Kolikor vem je zadeva brzplacna in vasa knjiznica, ki nima teh knjig si le te izposodi pri drugi knjiznici. Povprasaj v knjiznici. Jaz namrec slednje uporabljam za strokovnejsa gradiva, ki jih nasa knjiznica niti ima, niti bo kadarkoli imela [sm=smiley36.gif]

CUKRČEK -> RE: kapitan gatnik (19.12.2012 19:49:07)

Bom povprašala v naši knjižnici, samo kar dvomom, ker gre za manjšo vaško knjižnico.

Evo, bom pa napisala, katere knjige menjam za Gatnika:
*PAjek feliks in muha enodnevnica
*Mala arhitekta(Manica Musil)
*Nočna zgodba(Helena Koncut)
*Jaz sem vipo-Vipo raziskuje svet
*Užaljena metla in ljubeznivi sesalec(Branka Hubman)
*7 pravljičnih zgodb
*Kahlica bahlica (+CD)
*Peter pan
*Grdi raček
*ZAljubljeni mišek Pero
*Pripovedka o morski deklici
*Tekma pod regratovim Klancem

LuLu -> RE: kapitan gatnik (19.12.2012 19:53:56)

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Menjala bi za kakšno smešno knjigo. Poglej, če imaš groznega Gašperja:
Si ziher za Gašperja? Moj sine ga zadnjih par dni gleda na tv-ju in neke čudne stavke za njim ponavlja. Je že za ono temo Spika v vrtcu [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Stran: [1]