Facebook vprašanje (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

Capyka -> Facebook vprašanje (18.12.2012 22:10:22)

Joj mene, nimam pojma, kako se ta facebook streže... Kako v komentarju eno osebo označiš, hmm... kako naj razložim, da je podčrtana in ona potem dobi obvestilo, da si jo omenil...
A me katera zastopi??? [sm=smiley36.gif] Grozno, če prvić vidiš facebook.... [sm=jezicek.gif]

enea -> RE: Facebook vprašanje (18.12.2012 22:12:19)

saj ko začneš pisat ime se ti pojavijo opcije, oz se ti odprejo imena, klikneš na pravo in voila, on dobi obvestilo ko klikneš ti enter,..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]

Capyka -> RE: Facebook vprašanje (18.12.2012 22:17:08)

jaaaaaaaaaaaaaaa enea, hvala!!! [sm=bravo.gif]

enea -> RE: Facebook vprašanje (18.12.2012 22:18:45)

malenkost, samo da je ratalo,..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Tippi -> RE: Facebook vprašanje (19.12.2012 8:46:43)

Jaz tud nisem nek kompjuter stručko, zato me zanima naslednje.
Zaradi selitve, bom ukinila "hišni" email, ki ga imam pri enem operaterju, in seveda odprla drugega. Zdaj pa me zanima, kako je s spremembo emaila na FB. Ali je to podatek, ki ga tako usput zamenjaš na FB, ali se kaj bistvenega spremeni? Nii mi namreč za odpirati nov profil na FB, ali da bi se mi zaradi tega kaj spremenilo na obstoječem profilu, razen to, da bi pač zamenjala samo email. Kako je s tem?

A sem sploh razumljivo napisala, kaj me zanima? [sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Facebook vprašanje (19.12.2012 9:10:44)

Tippi,
tam, zgoraj desno imaš.. pošišči prijatelje, domov in puščico, klikni na puščico, da se ti odpre nastavitve računa. Odpre se okno Splošne nastavitve računa in tam dodaj e.mail novi. Sicer nisem to še delala, ampak tam je opcija e-maila.

Tippi -> RE: Facebook vprašanje (19.12.2012 9:17:24)

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

Tippi,
tam, zgoraj desno imaš.. pošišči prijatelje, domov in puščico, klikni na puščico, da se ti odpre nastavitve računa. Odpre se okno Splošne nastavitve računa in tam dodaj e.mail novi. Sicer nisem to še delala, ampak tam je opcija e-maila.

Ja, to vem kako se spremeni, mene pa zanima, kaj bistvenega se potem zgodi z obstoječim profilom, če se sploh kaj? [sm=smiley36.gif] vem namreč, da je email naslov, nek temelj odprtja profila FB... ma sej veš kaj mislim [sm=smiley36.gif]

LuLu -> RE: Facebook vprašanje (19.12.2012 9:21:24)

Aha... ne verjamem, da se kaj spremeni. Na e-mail pač dobivaš sporočila, bodo pač drugam šla.

enea -> RE: Facebook vprašanje (19.12.2012 9:32:24)

če greš na svoji strani, ti pod profilno sliko piše "o meni", klikneš, se ti odpre par opcij, in imaš tudi "kontakne podatke", odpreš in prav na vrhu si zamenjaš e-mail,...

Stran: [1]