petea -> RE: Prvošolčki 2013 (15.1.2013 10:04:09)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: miša99 Ups, tole sem odprla, ker sem mislila, da bo tekel govor o morebitnih vpisih, prepisih otrok druge okoliše - nisem pa ravno pričakovala debate o šolskih potrebščinah...[sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] . Je preveč splošen naslov. Hvala, da si jo odprla. Mislim, da bo pestro gor. Izvoli, nadaljuj, jaz se resno priključim enkrat, naslednje leto, ko pridemo iz dopusta [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Leto 2013 je že tu. [sm=smiley1.gif] Tisti, ki se vam zdi prvi šolski dan še zeeeloooo oddaljen - na šoli, na katero bi radi vpisali otroka, so včeraj že imeli prvi sestanek za starše, čez slab mesec dni pa je že vpis. Kako pa je pri ostalih? IZVIRNO SPOROČILO: miša99 Ups, tole sem odprla, ker sem mislila, da bo tekel govor o morebitnih vpisih, prepisih otrok druge okoliše - nisem pa ravno pričakovala debate o šolskih potrebščinah...[sm=smiley36.gif][sm=smiley36.gif]. No ker pri gre pri nas za redno primanjkovanje časa in ker nam res ni nikoli dolgčas, je ta čas za nas še zeloooo daleč... Edino kar me trenutno zanima s prvošolčki 2013 je ta, da moram enkrat kmalu napisat prošnjo za prepis, ker je naša šola v zadnjem času zelo oblegana in so morali zavračati otroke, ki niso sodili v njihov šolski okoliš... Miša99, a želiš vpisati v šolo v okoliš, kamor spada, pa se bojiš, da ga bodo zavrnili ali bi ga rada vpisala v šolo izven 'domačega' okoliša? Ker 'domača' šola naj bi bila dolžna vzeti vse učence, ki spadajo k njim, četudi se starši odločijo zanjo 'tik pred zdajci', več težav bi naj bilo, če želiš otroka naknadno vpisati na drugo šolo. V vsakem primeru pa moraš otroka vpisati v matično šolo (in na željeno), nato pa matično šolo obvestiti, da bo otrok obiskoval OŠ drugje. Se kar moram navezati na to sp
|
|
|
|