nyna84 -> RE: poenostavljena vloga za vnovično uveljavljanje OD... (17.12.2012 15:37:03)
|
IZVIRNO SPOROČILO: zaspancek1 Vloga za ponovno odločanje je tudi v pdf formatu: http://www.mddsz.gov.si/fileadmin/mddsz.gov.si/pageuploads/dokumenti__pdf/sociala/vloga_zupjs_ponovno_uveljavljanje_otr.dodatek_vrtec_101212.pdf Me pa zanima, kaj boste storili tisti, ki ste se pritožili, pa še niste dobili odgovora? Tudi oddali to vlogo za ponovno odločanje? Kolikor sem brala, nikjer ne piše, da ne bi smeli, ampak glede na ažurnost - a to ne pomeni, da bi še enkrat odločili tako, kot je pač trenutno veljavna odločba (ki pa je očitno napačna)? [sm=zmeden.gif] Hm, najbrž bom oddala še enkrat kar tisto polno z vsemi možnimi prilogami. Mogoče bom pa letos imela srečo, da bo o tem odločal referent, ki ve, kaj je pravzaprav stanovanjski kredit. Eh, sem kar slabe volje, ko se spomnim bistroumnosti tiste referentke[sm=zmeden.gif]... A stanovanjski kredit upoštevajo??? Ok, če vas prav razumem, izpolnim letos samo ponovno (poenostavljeno) vlogo, ker so tako ali tako vsi podatki ostali enaki?
|
|
|
|