Teya D. -> Perilo kje si? Nosecnost? (14.12.2012 19:07:22)
|
Pozdravljene! Vidim, da se vas vecina zelo trudi imeti soncka in upam ter drzim pesti, da se vam skrite zelje uresnicijo v teh praznicnih dneh. Zdaj pa k zadevi, ki me malo bega :)... Rabim vas nasvet, pomoc... Moje perilo nekako ni bilo redno, zadnje mesece nekje pol leta se je vse skupaj popravilo, ce lahko tako recem in imam cikle od 30 do 33 dni ampak tudi ti so kako jim pase. Torej, zadnje perilo sem imela 10.novembra...zdaj perila ni in ni. Sem prav izracunala in je danes 33.dan? Najraje bi stopila po tester in se prepricala ampak imam obcutek kot da bom imela vsak cas perilo, tako je bilo tudi vceraj. Napet trebuh, sraufanje v trebuhu, pogost obisk wcja...naj povem da noseca nebi bila prvic..vsakic je drugace ampak nebi rada prehitro sklepala. S partnerjem ne nacrtujeva povecanja druzine, tudi paziva pri odnosih ceprav zascite nimam zaradi zdravstvenih razlogov ( s tem mislim da do izliva pride zunaj noznice,tako je ze nekaj let od poroda). Vsak nasvet mi bo pomagal in me spravil v boljso voljo in mofocevpomiril mojo zmedenost. Hvala :)
|
|
|
|