|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako naprej .....
14.12.2012 14:36:55   
Anonimen
Vem, da bo odločitev le moja vendar sem trenutno v takšni situaciji, da ne vem kako naj se odločim. Kako naj grem naprej in zato bi mi vsako mnenje veliko pomenilo.

Bila sem v zvezi skoraj devet let in bila je veza v kateri se mi zdi, da sem bila jaz zelo zaljubljena in imela zelo rada partnerja, on pa ni znal pokazati ljubezni do mene. Na začetku sem zaradi tega zelo dvomila vanj in zaradi tega bila tudi zelo ljubosumna, ker enostavno nisem začutla, da je zame ampak je v meni bil velik strah in dvom. Začeli so se prepiri in to je počasi načelo zvezo. Bila sem jaz glavni krivec, ker sem bila nesigurna, nesamozavestna in še kaj bi se našlo. No, to je pripeljalo do tega, da sem jaz nehala težit, on pa je zaradi jeze otrpnil in ni mi izkazoval ničesar, čisto nič. Živela sva sicer skupaj vendar brez poljubov, brez objema, le sex je bil in to še vedno brez poljubov. In v tem krču sva bila 3 leta in še kaj dlje.
Jaz sem se mu približala, ga objela, on me je odrinil vedno z kakšnim izgovorom. Bila sem prepričana, da me nima rad, ker nikoli ni omenil kaj bova naprej in ni mi izkazoval ljubezni.

Ker sem se počutila osamljeno sem se začela umikati. Imela svoje hobije vendar obenem sem razmišljala o tem, da čas le teče naprej in nič se ne spremeni. Bila sva veliko časa na isti točki in nisva se znala niti pogovorit, ker on se je zaprl, ko sem začela pogovor ga je obrnil in ostali sva na istem. Jaz v solzah, on brezčuten in šel je čas dalje.
Nato sem spoznala nekoga, oz. sem ga poznala še izopred let, srečala sva se po dolgih letih. Najprej sploh nisem vedela kdo je, ker je zgledal veliko mlajši potem pa sva se veliko družila zaradi športa in si veliko povedala. Bila sva si blizu. Spoznavala sva se in čutila sem ga blizu. On je bil tudi v vezi.

Nekega dne oz. večera, ko sva po športu šla na pijačo in se poslavljala me je objel. To je v meni prebudilo nekaj, ker tega nisem imela. Me že ogromno časa ni nihče objel in mene je dobesedno zmaknilo. Poljubila sem ga na vrat in tam se je končalo. Od takrat naprej pa sva oba začutila nekaj več, neko toplino. Potem je šlo kar nekaj časa mimo in on se je nato pustil z punco, ker je rekel, da je nima dovolj rad.  Takrat sem ga občudovala, da je to zmogel, ker jaz nisem tako močna, da bi ta korak naredila, čeprav sem vedela, da bom morala prej al slej to narediti, ker se nikamor ne premika in sva bila z partnerjem odtujena. Jaz sem ga ljubila vendar sem se tudi sama počasi ohlajala, ker nisem dobilava topline.

No in po dveh tednih po tem ko je pustil punco se je zgodilo. Poljubila sva se in si povedala, da sva si všeč. Rekel je, da se mora še spucat glavo od prejšnje zveze in zaenkrat mi nič ne more ''obljubit'', potem pa ga je prevzelo, vsak dan bolj mi je zasipal z pozornostjo, lepimi besedami, ki jih nikoli nisem poprej niti v sanjah slišala. Moj partner je v manj kot treh tednih izvedel, ker sem tudi sama vedela,da bo prišlo ven in nisem niti nameravala skrivati. Odšla sem stran od njega (k očetu-domov), ker sva se skregala in od takrat se je do mene spremenil. Jaz sem mislila, da me nima rad in da mu bo vseeno, nazadnje pa pravi, da me zelo pogreša, da pogreša vse kar sva imela, da me ima za svojo in bi me imel za zmeraj. Celo poljubil me je, kar pa mi je bilo kar malo čudno.

In sedaj sem med dvema ognjama. Ne vem kaj bi. Meša se mi. Po eni strani se zavedam, da puščam za samo dolgoletno zvezo in ga bo bolelo in žrlo ter se mi smili. Po drugi strani pa je ta ''nov'' ki zgleda, da me ima res rad in si želi preživeti veliko časa z mano, mi izkazuje ljubezen in si želi družino z mano. Kaj takega jaz v življenju nisem slišala. Po eni strani me vleče k njemu, po drugi pa se bojim, da je le trenutna zaljubljenost in bo kmalu drugače. Polna sem strahov in ne vem kaj bi naredila. Moram pa rečt, da varat nisem želela, ni bil to moj namen. Zgodilo se je, bilo je iz čustev. Kaj naj naredim, tako težko se mi je odločit. Naj grem nazaj ali naj grem naprej.....
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako naprej .....
14.12.2012 14:49:20   
3jeMi
... pojdi naprej...

... sama pri sebi dobro veš kaj želiš od partnerja in ta dosedanji ti tega ni sposoben dat... ker, sorry, zdaj misli na svojo rit, ne nate...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.12.2012 18:56:35   
Penny
Jaz sploh ne vidim dileme. Pojdi stran in naprej.
Ne vem, kako si sploh zdržala leta brez kakršnega koli izkazovanja nežnosti. Jaz bi šla že davno ...

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.12.2012 21:32:10   
mateyka
naprej. definitivno naprej.

za nazaj poznaš vsak košček in kakor veš, tako življenje ni zate. naprej - nimaš kaj zgubit. to kar je bilo itak ni "to", česa te je potem strah; iskat boljšega pod soncem? dej no dej, bodi pogumna. saj veš kaj pravijo: Prihodnost pripada pogumnim! user posted image

in srečno! user posted image

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 4
17.12.2012 8:53:43   
Anonimen
Hvala vam punce za vaše odgovore in vzpodbude. Sama sem zelo neodločna in me je strah vsake odločitve. Po eni strani se mi dosedanji partner smili in se po eni strani bojim zavreči vse kar sva doživela. Po drugi strani pa res ne vem kako sem zdržala toliko časa brez nežnosti in ljubezni ter ne vem ali bi mi bil sposoben sploh dajati po tem, ko je prišlo do prevare.

Ta drugi pa mi izkauzuje ljubezen in mi je zaenkrat zelo naklonjen.

Najverjetneje bom res šla naprej, čeprav mi je trenutno kar težko dokončno zapreti vrata za seboj. Nisem še dovolj močna in se bojim.

Težko mi je. Se bom pa še kaj oglasila in povedala kako se odvija user posted image

(odgovor članu mateyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
17.12.2012 10:00:58   
Penny
Partner se ti smili? A nase pa nič ne pomisliš, da ti je hudo v taki zvezi? Preberi ponovno svoj prvi post v tej temi, predvsem prvi odstavek, kjer opisuješ vajin odnos. Sicer pa si napisala "BILA sem v zvezi ...". Mogoče si pa vseeno že odločena user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.12.2012 10:07:45   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Hvala vam punce za vaše odgovore in vzpodbude. Sama sem zelo neodločna in me je strah vsake odločitve. Po eni strani se mi dosedanji partner smili in se po eni strani bojim zavreči vse kar sva doživela. Po drugi strani pa res ne vem kako sem zdržala toliko časa brez nežnosti in ljubezni ter ne vem ali bi mi bil sposoben sploh dajati po tem, ko je prišlo do prevare.

Ta drugi pa mi izkauzuje ljubezen in mi je zaenkrat zelo naklonjen.

Najverjetneje bom res šla naprej, čeprav mi je trenutno kar težko dokončno zapreti vrata za seboj. Nisem še dovolj močna in se bojim.

Težko mi je. Se bom pa še kaj oglasila in povedala kako se odvija user posted image
Te tvoje besede, ki sem jih povdarila jasno dajo vedeti, da imaš problem. Skuliraj se, zaživi na polno, malo bolj se imej rada in postani bolj samozavestna in odločna. Takrat začni sprejemati odločitve, ki bodo vplivale na celo tvoje nadaljnje življenje.
In vedno se gre naprej, nazaj ni možno, čas in fizika tega ne dopušča, lahko pa iste napake ponavljaš, lahko pa jih nehaš delati. Zase poskrbi, kaj je tebi ok, kaj ti hočeš, za ostale naj te boli k***... edino tako boš TI srečna.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
17.12.2012 10:58:54   
mateyka

IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Te tvoje besede, ki sem jih povdarila jasno dajo vedeti, da imaš problem. Skuliraj se, zaživi na polno, malo bolj se imej rada in postani bolj samozavestna in odločna. Takrat začni sprejemati odločitve, ki bodo vplivale na celo tvoje nadaljnje življenje.
In vedno se gre naprej, nazaj ni možno, čas in fizika tega ne dopušča, lahko pa iste napake ponavljaš, lahko pa jih nehaš delati. Zase poskrbi, kaj je tebi ok, kaj ti hočeš, za ostale naj te boli k***... edino tako boš TI srečna.

no, bom še jaz malo poudarila user posted image

prvi poudarek - to se mi zdi pomembno razložit; dostikrat pravijo: če sebe nimaš dovolj rada, ne moreš imeti druge rada. in to je res. zakaj? npr. v tvojem primeru - če sebe spuščaš v veze, ki niso plodne, srečne itd.. kako bodo drugi srečni v takih vezah s tabo? stvari se prepletajo in kdo bo resnično srečen ob človeku, ki je nesrečen ob tebi?? lahko on govori da te hoče nazaj, samo mogoče si niti noče priznat da si ti nesrečna, mogoče niti to, da niti on ni. v tem smislu deliš in daješ nesrečo, ker sebe ne ljubiš dovolj, da bi dajala ljudem okoli sebe to kar bi morala, da jih osrečiš in izpolniš - srečno sebe.

drugi poudarek - s tem se ne strinjam. ne rabi te/jo "bolit za druge", sploh ne. samo ne smeš drugih ljudi in njihovih egoističnih ali iracionalnih želja postavljat pred svojo osebno srečo. to je point. tvoja sreča in izpolnjenost mora prit pred vse ostalo. zakaj? za to preberi še enkrat zgornji odstavek (če sebe nimaš dovolj rada..). user posted image

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 8
17.12.2012 11:06:03   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu

drugi poudarek - s tem se ne strinjam. ne rabi te/jo "bolit za druge", sploh ne. samo ne smeš drugih ljudi in njihovih egoističnih ali iracionalnih želja postavljat pred svojo osebno srečo. to je point. tvoja sreča in izpolnjenost mora prit pred vse ostalo. zakaj? za to preberi še enkrat zgornji odstavek (če sebe nimaš dovolj rada..). user posted image
Ok, saj ni mišleno tak strogo... ampak, če imaš sam s sabo probleme in se na znaš zadovoliti in uresničiti svoje želje, ja, za nekaj časa magari odpisati (dda lepši izraz najdem user posted image ) ostale. Saj bodo preživeli brez tebe, vedno so in bodo, in se za nekaj časa samo zase brigaš. Ko se malo bolj izpopolniš se lahko greš matero Terezo in teto, ki ostalim pomaga in jih posluša. Za nekaj časa... eni pa nimajo dovolj energije za vse... še vedno vztrajam, da če imaš probleme, je treba ostale dati na drugi tir, če pa si pošlihtan v glavi in imaš urejeno življenje, pa se lahko še z drugimi ukvarjaš.

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
17.12.2012 11:22:24   
mamica deklicam
anonimna potem se pa uči iz moje napake.

Jaz sem bila v vezi 10 let. Živela sva vsak pri svojih starših in ko sem končno zbrala pogum in rekla, da bi bil že čas, da greva živeti skupaj in si ustvariva družino, veš kaj mi je odvrnil? JAZ SEM SE ODLOČIL, DA BOM ŠE NAJMANJ 4 LETA ŽIVEM DOMA PRI MAMI! Halo, to reče "dec", ki bi bil takrat star skoraj 34 let. Meni je do 31 rojstnega dne manjkalo samo še dva meseca.

Me vpraša moja mama, kaj bom naredila. Odvrnem: raje ga pustim sedaj, ko imam 31 let in si do 35 leta že najdem drugega, si ustvarim družino...

In mi je uspelo. Eno leto kasneje sem ga našla. Pri 34 tih sem iz porodnišnice prinesla prvo štruco, pri 36 tih pa drugo. In medtem sva si našla tudi štalco. Tako da imam trenutno skoraj vse (edino brez službe sem trenutnouser posted image )

Tako pa imamo nekoga, ki mi POVE IN POKAŽE, da me ima rad. Pa tudi če se kdaj skregava, tudi to spada zraven.

Ena pred mano ti je napisala, da moraš imeti najprej sebe rada. To čisto drži. Pomisli, komu rajši pereš gate? Nekomu, ki ti reče ,da te ima red in ti izkazuje ljubezen ali nekomu, ki gleda samo na lasno rit?????

(odgovor članu LuLu)
Neposredna povezava do sporočila: 10
17.12.2012 12:10:46   
Anonimen
Res je, nimam se dovolj rada. Delam na tem! Probam si pomagati in razčiščevati v glavi. Trenutno sem zelo vesela, da znam bit sama, ker to je bil zame teror. Sama s sabo cel dan?!. Tega sem se včasih zelo bala...To je zame že velik korak in znak, da sem se malo le spremenila v dobro. Vem pa, da moram še veliko narediti.  Upoštevala bom vaše nasvete in jih verjetno večkrat prebrala, ker mi resnično pomagajo. Res sem vam hvaležna user posted image ....

Se strinjam, da če ne bom sebe imela rada ne bom mogla dati drugemu sreče. In verjetno bom res za kratek čas ostale dala na drugi tir in se ubadala s sabo. Sebe moram pošlihtat, ker sem se izgubila, ker sem dopustila in ostajala v takšnem odnosu preveč časa. Samo izgubljala sem na samozavesti. Verjetno bodo res preživeli tudi brez mene user posted image  In če pogledam v bistvu prejšnji partner ni glih izgubljal energije z mano, ko sem jokala in bila obupana. Ni mi pokazal nekega pretiranega sočutja ali podpore, pogovora..... Nočem ga sedaj črnit, ker je imel veliko pozitivnih lastnosti vendar glede tega pa ni bil glih...  

Mamica deklicama...upam,da ne bom naredila napake in bila dovolj pogumna in se samo sebe podprla v pravo odločitev. Res sem vztrajala v brezplodni zvezi, kot si ti. Tudi jaz imam 31 let in me malo skrbi, čeprav ni to sedaj bistveno. Lahko dobiš pravega partnerja tudi kasneje vendar glede družine je ''malo bolj problem''. Vendar pri tem sem pozitivna. Lahko mi niti ni usojeno ali pa mi je usojeno malo kasneje. Glede tega sem kar pozitivna....

Hvala vsem, res mi veliko pomagajo vaši nasveti in mi odpirajo oči.... Bom res probala sebe pošlihtat.  To mi je sedaj prav izziv! user posted image  

(odgovor članu mamica deklicam)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
17.12.2012 12:27:10   
mateyka
res sem vesela zate - kar tako naprej user posted image bit sam s sabo - ja, enim je to ful neprijetno, sem ji srečala nekaj kjer je to ful opazno. jaz sem dost delala na sebi glede tega in se "strenirala" (hihi, koji izraz user posted image ); zdaj pa komaj čakam da mam kaj časa zase. mislim, da je tudi povezano kako znaš uživat sam s sabo, ali imaš interese in zanimanja za stvari v življenju. če si radoveden, ti ni nikoli dolgčas. če se poznaš, te nikoli ni strah biti sam s sabo. torej, pogumno naprej user posted image

ej btw, jaz sem spoznala svojega moža pri 35, se poročila pri 36 in rodila eno leto kasneje - expressno user posted image hočem rečt, hodi proti temu kar želiš in te bodo stvari slej ko prej (ko boš pripravljena) že srečale, brez skrbi user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
17.12.2012 12:37:06   
Tippi
Neko varnost, po kateri hrepeniš, pravzaprav po kateri vsi hrepenimo (to je razbrati iz tvojega posta), ti nihče ne more zagotoviti, zato to naj ne bo temelj za tvojo odločitev. Dejstvo je, da si devet let "životarila" in zavedaš se, da to ni zate. Torej tukaj si potegnila črto, torej sploh ni dileme kaj dalje. Greš naprej, neodvisno od tega, kaj imaš z novo simpatijo! Greš zaradi sebe, zase. Če se bo kaj izcimilo iz tega, super, če ne, si še vedno na tisti poti, ki gre naprej. Torej si z eno nogo že v prihodnosti. Lepši in boljši prihodnosti user posted image

(odgovor članu mateyka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
17.12.2012 17:17:12   
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Res je, nimam se dovolj rada. Delam na tem! Probam si pomagati in razčiščevati v glavi. Trenutno sem zelo vesela, da znam bit sama, ker to je bil zame teror. Sama s sabo cel dan?!. Tega sem se včasih zelo bala...To je zame že velik korak in znak, da sem se malo le spremenila v dobro. Vem pa, da moram še veliko narediti.  Upoštevala bom vaše nasvete in jih verjetno večkrat prebrala, ker mi resnično pomagajo. Res sem vam hvaležna user posted image ....

Ja, samo tak naprej. Moraš doseči, da ti je sami s sabo najlepše in da se ne bi zamenjala za nobenega drugega user posted image  Vsak ima kdaj del v življenju težji, ko mu da malo mislit. Tisti, ki desetletja nismo kaj veliko se sami s sabo ukvarjali, ker smo mislili, da smo ok, oz. ne znali videti, da v resnici ni tako ok, imamo v takih prelomnicah malo več dela. Isto, kot učenje za šolo user posted image  Sigurno je bolj sproščeno v šolo hodit tistim, ki se redno učijo, so jih to tudi naučili, vztrajali na tem (ponavadi starši), kot pa tistim, ki smo se en dan pred kontrolko naučili. Polno stresa in jeze.
Jaz imam tak cilj (malo mi še manjka) da pridem do takega stanja, ko bom resnično mislila (to že zdaj) in delala (to še ne vedno) po življ. vodilu Boli me K***! (otroci v to ne sodijo, še posebej mladoletni ne)
Sem ne spada sebičnost, ko boš tak daleč, boš vedla kaj mislim... takrat, ko je človek ok, je najbolj sposoben drugim pomagati in jim ustrečti in si s tem polnit telo z energijo. Če pa nisi ok, pa te taki ljudje izčrpavajo.
In ja... kakorkoli se čudno sliši, od takih (slabih) partnerjev se lahko marsikaj (največ) naučimo in uporabimo za sebe, ampak v nikoli v škodo drugega.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
27.12.2012 15:13:01   
Anonimen
Po dolgem času se malo javljam....

Res je zame varnost zelo pomembna in hrepenim po njej. Ne rada tvegam v življenju, zato me po eni strani, kar vleče nazaj v staro zvezo vendar se ne dam. Vztrajam doma, le še po  vse stvari moram še it in razčistit v glavi, da delam prave korake. Še vedno me včasih zlomi in bi kar tekla nazaj v varni brlog. Rabim čas, da se spucam, ker mi sedaj hodijo v misli le lepi spomini in vse stvari, ki sva jih doživela skupaj.Vse slabo sem kar malo pozabila user posted image  

No, tisti drugi pa je bil zelo prisoten, me vabil na kosila, v trgovine (skupaj) in da bi gledala kak film skupaj. Ker pa še nisem čista se ne morem pretvarjat, da je vse ok. Primerjam ga z prejšnjim, na momente me motijo določene stvari, ki jih nisem vajena. Ne sprejemam ga še tako kot bi ''morala''. Malo sem se do njega ohladila, on pa pravi, da me ljubi, tako zelo, kot ni še nobene in da se bolj niti ne da. To mi je zelo lepo vendar jaz se zaenkrat, kar malo blokiram, ne morem se prepustit. Vsaj zaenkrat ne. Rekla sem mu,da rabim nekaj časa zase in je rekel, da bo počakal. Morda bom izgubila lepo priložnost, ne vem!?

Trenutno se ne počutim še, da bi skočila v novo vezo. Upam, da bo kmalu bolj jasno in lepše, ker tako mi je res hudo. Zdi se mi, da izbiram pravo pot. Dve sta in ne vem katero naj izberem. Še vedno sem tam.....

(odgovor članu LuLu)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
28.12.2012 11:19:52   
LuLu
Anonimna,
čemu tak povdarek na VARNOSTI? Kdo te napada? Malo za šalo... vesoljci, sovražna vojska, huligani na ulici? Smo v kaki vojni? Varnost je pomembna, ko je NEvarnost. Jaz pri tebi tega ne vidim. Sprosti se, ne vrti se v krogu... iščeš varnost (bogve zakaj) dobiš jo le pri moških, in to pri znanem moškemu. Čisti nesmisel.
Namesto, da iščeš situacije, kjer ti bo VARNO, išči situacije, kjer ti bo lepo, boš srečna, svobodna, zadovoljena,...
Nič se meni ne zdi narobe, da imaš le lepe spomine. Zamere, sovraštvo, razčiščevanje so negativna čustva, občutki. Ni se ti treba z njimi ukvarjati. Naj ostanejo lepi spomini. Prav super, če ti to uspe, ampak veš pa tudi zakaj ne greš nazaj.
Ti si kar vzemi čas zase, dokler novega moškega primerjaš s starim, še nisi zrela za novo vezo in še iamš marsikaj za spucat v svoji glavi. Ne moreš primerjati ljudi med sabo. Nobenih. Vsak je unikat zase. Razen, će delaš kake strokovne raziskave za kak študij  ali strokovno literaturo user posted image
Prava pot se ti bo sama odprla, ko boš dovolj RAZUMELA in dozorela. Na silo na nobeno ne rini. Vzami si čas.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
2.1.2013 12:29:18   
ronja
Tvoje vprašanje, je bilo, kako naprej, ne ali naprej ali nazaj, tako da predvidevam, da veš, kam hočeš, samo še ne veš, kako to naredit, ne da bi bolelo. Tu te moram razočarat: načina, da te propadla veza ne bi bolela ni, razen če je bila veza res zanič ali pa ne znaš met rada - to dvoje je pa veliko slabše od prve možnosti. Tako da je že ok, če smo žalostni, ko se razidemo, čeprav vemo, da je to najboljši korak. Nekaj časa boš še žalostna, potem bo pa ok in se bosta mogoče slišala ali si poslala sms za novo leto in bo to to, brez kakršnihkoli zamer ali žalosti, bosta iskreno želela drug drugemu vse najboljše:) Pride, obljubim:) Če vztrajaš z nekom iz usmiljenja, delaš vedno obema slabo uslugo, preverjeno;).

Za naprej pa - saj se ti nič ne mudi. Fant pravi, da bo počakal, torej si lahko vzameš na izi. Ni treba ga zdaj stran odrivat, če nisi pripravljena na neko resno zvezo. Mu poveš, da si še ne upaš ne vem kaj, ampak se lepo prepustiš situaciji in verjetno se boš potem itak omehčala, ker boš videla, da ne rabiš več tega oklepa:). Novo leto je, pojdi naprej:)

http://vecna-optimistka.blogspot.com/

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
7.1.2013 14:29:35   
Anonimen
V prejšnjo zvezo sem veliko vlagala in imela veliko upanje, da bova skupaj vendar, ker se ni premaknilo čisto nikamor, sem se začela počasi oddaljevati. Ni bila zanič zveza. Na nek način sva bila zelo povezana in vedela, da se imava rada. Ker je pa on gojil le zamero in jezo do mene sem se počasi ohladila. Ta nova simpatija pa je še povečala razdaljo med nama.

Vleče me enkrat levo, drugič desno. Sedaj pa si puščam malo časa. Ta drugi se do mene malo ohlaja in se bojim, da bo pač popolnoma zamrlo, kar je imel do mene. Govoril je, da me ljubi, sedaj pa ga čutim kar oddaljenga. Sicer pa mislim da, če nam je pač usojeno bo iz trega kaj, drugače pač ne. Jaz nisem mogla kar skočit v novo zvezo. On pa je v zaljubljenosti hotel, da naredim vse, na hitro. Meni pa ne pusti, da bi to naredila, že tako imam slabo vest.

(odgovor članu ronja)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
7.1.2013 14:33:07   
Anonimen
Si bom pa vzela čas, kot ste rekle. Malo, da se spravim skupaj, ker sedaj sem čisto zbegana od vsega, kar se dogaja. In upam, da bom s časom začutla, ad grem v pravo smer. Malo me je sicer strah vendar bo, počasi bo....

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?