RE: Kdaj ste povedale? (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Čvekanje v pričakovanju

Sporočilo

*sončka* -> RE: Kdaj ste povedale? (16.12.2012 17:24:54)

Midva sva domačim (staršem, sestram in bratu) povedala v 5 tednu. Tudi če bi hotela skrivati nebi mogla, ker mi je veliko slabo in hodim po svetu bleda. Ostali pa bodo izvedeli po nuhalni. Sicer to ne bo izgledalo tako da bova kje javno objavila ali pošiljala maile. Pač če se bomo s kom videli, če vprašajo je kaj novega bova z veseljem povedala da pričakujeva [sm=smiley1.gif]

katniss -> RE: Kdaj ste povedale? (16.12.2012 17:48:06)

Midva sva starsem oz. druzini povedala pri 5.tednih. Ostalim pa po pregledu v 12.tednu oziroma odvisno od tega, kak sma koga srecala.
[sm=smiley1.gif]

uršikazala -> RE: Kdaj ste povedale? (16.12.2012 19:47:53)

Jaz se komaj zadržujem da ne povem prav vsem, ampak morem upoštevati svojega partnerja, ki želi da počakava vsaj do prvega pregleda. Staršem sva sicer že povedala, ampak jaz bi šee [sm=smiley36.gif]
Mi j pa res grozno bit tiho, sploh ker mi je danes žena, parterjevega prijatelja povedala da pričakuje in je celo v istem tednu kot jaz.
AAAAaaaaa, jezik sem si skoraj pregriznila[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif], ampak mi je uspelo zadržat

še 10 dni pa lahko izblebetam

NeJa88 -> RE: Kdaj ste povedale? (16.12.2012 19:59:45)

Midva sva povedla ožjim domačim po prvem pregledu, potem pa počasi še ostali žlahti. Začuda na vasi ni nič okrog šlo, tako da sva vsem lahko midva povedala, tam nekje od NS naprej :)

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]