Napenjanje (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Želimo si novega člana

Sporočilo

Ulla -> Napenjanje (9.9.2005 19:06:53)

Jaz pa moja prebava sta bolj tako, zlooo težko grem na blato in moram včasih kar fajn napeti vse mišice, da mi uspe kaj narediti.

Sedaj pa nevem, ali sem noseča ali ne pa ne upam preveč prtiskati, ali ima mogoče to kakšno vezo, da se ne kaj pretrgalo??

Ali je katera kaj seznanjena s tem? Hvala.

pot -> Napenjanje (9.9.2005 19:13:35)

najprej probaj vec pit, da razredcis blato... da bo slo lazje naprej.

lenika -> Napenjanje (9.9.2005 19:13:53)

Ne vem, kako je s tem,ker nimam teh težav bi ti pa priporočala, da ješ čim veče vlaknatih živil, žito, sadje in zelenjavo, da na tešče piješ mlačen donat.

Ulla -> Napenjanje (9.9.2005 19:18:41)

Hm, ja jaz že tako ali tako jem velikooo sadja in zelenjave, pijem na dan sigurno okoli 4 litre vode, ker sem imela probleme s sečnim peskom.

Ja bom malo pobrskala, kaj je fajn na tešče piti ali pojesti, da se mi malo prebava zbudi.

tejčica -> Napenjanje (9.9.2005 19:53:33)

Poskusi s suhimi slivami, suhimi marelicami ali pa z lanenim semenom. Kot je že bilo rečeno pomaga tudi donat na tešče. Moja hčerka je imela velike probleme s prebavo saj je hodila na bleto na 5-7 dni. Vsako jutro smo nazdravljali s "šampanjčkom". Sem ji donat dala v kozarec za vino in se ji je tako fino zdelo, da je okus sploh ni motil. Po donatu pa je pojedla še jabolko ali pa hruško, čez dan pa suho sadje. Bilo je mučno ampak se je uredilo.

Tia-na -> Napenjanje (9.9.2005 20:39:24)

Suhe slive v kombinaciji z donatom meni zelo pomagajo.

Ulla -> Napenjanje (10.9.2005 10:01:38)

hvala za nasvete.

Stran: [1]