Hope2 -> RE: Levo-desno pri otrocih... (12.12.2012 9:45:07)
|
IZVIRNO SPOROČILO: rozilu IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 aha, potem je pri vas ista fora! koliko je pa stara (glede na to, da se ni minilo [sm=smiley36.gif]). Stara je 3 leta - sej ne da bere, samo se dela da bere (kao črkuje in si sproti izmišljuje) in vedno začne z napačne strani, vsi ostali otroci (nečaki - desničarji) začenjajo prav - tudi če ne znajo brat. Zato mi je blo čudno... Je pa skoraj sigurno levičarka, ker že lep čas skoraj vse počne z levo, malo si še z desno pomaga... Naš je 4 in čisti desničar, ampak če tak bere (se dela) vleče prst vedno od desne proti levi. Svoje ime, priimek ali kako drugo besedo pa napiše od leve proti desni, razen če mu zmanjka prostora, potem zadnjo črko da na začetek, spodaj, gor, poljubno[sm=jezicek.gif]. Leva desna stran pozna, včasih se še zmoti in takrat vedno vpraša tista s katero jem ali pišem. Jaz sem ista, vedno razmišljam s katero jem ali pišem, včasih si še res kaj v zraku napišem, da se prepričam, da je res to desna[sm=jezicek.gif]. Avtošola[sm=smiley36.gif], sem mu kar vnaprej rekla, da mi mora veliko prej povedat, da jaz razmislim katera je leva ali desna. Sem na koncu še vprašala, ali padem, če mi na glavni vožnji reče, levo, jaz pa zavijem desno[sm=jezicek.gif]k sreči se ni zgodilo[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|