Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Prišel je tisti čas... 12.12.2012 12:17:48
|
|
|
|
ronja
|
Ankica, hvala za stonese . Telebajski pa nikoli niso bili hit, mislim, da sta jih 1x videli po tv pri dediju,pa ni bilo nekega navdušenja, tako da mi jhih nikoli ni bilo treba poslušat, sploh ne vem, kako gre melodija (ne, ni mi treba zapet, ker že vem, kaj bi se zgodilo ). The River je pa res ena najboljših pesmi! Oba nora na Springsteena! Sicer je lubi včasih ta komad sovražil, ker... no, nekoč, ko smo bili še mladi, pa smo meli čas za žurke, smo bili klapa (midva še nisva bila skup) in seveda so na žuru seveda poslušali musko. Pa en kolega je vedel, da je meni ta komad všeč in ga je zato dal gor na repeat (mene sicer ni bilo - ne vem, kaj sem mela jaz takrat, verjetno prejšnjega fanta:D), potem so vsi rahlo pijani zaspali in ta komad se je rolal celo noč , nobenemu se ni dalo it izklopit in je nabijal ves čas. Posledica: lubi ga slišat ni mogel . zdaj je že prebolel in mu je všeč, se pa še vedno vsakič spomni na to .
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?