Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: nina166 IZVIRNO SPOROČILO: ronja Od strojev pa prisegam na Gorenje. Super delajo, super servis!!!, prijazni, zanesljivi, ne posvinjajo, zrihtajo tudi če si sam kriv kaj kar na garancijo, pa res dobro delajo stroji! Tu pa je slovensko samo ime . Večino gorenskih aparatov je narejenih na kitajskem, če ne celi, pa so vsaj deli iz kitajske, tule pri nas pa potem samo sestavijo. Direktor gorenja ima na kitajskem eno podjetje, ki dela stvari samo za gorenje. Stroji pa tudi niso več to kar so bili včasih. Pralni stroj so nam do poteka garancije popravljali vsaj petkrat. Res pa je da imajo dober servis. Jap, vsaj naši so vsi iz tistega dela sveta, čeprav se mi zdi, da ni glih kitajska. Pa kar celi so prišli iz tam in zato tudi cenovno cenejši, kot če bi kupili v sloveniji. Moram rečt, da prej nisem nikoli kupila nič od gorenja, zdaj smo kupili, ker je bilo cenovno najbolj ugodno, celo indukcija je bila vsaj 2x cenejša kot druge firme. Mi smo ponavadi kupila, glede na všečnost, kvaliteto in ceno, nikoli nismo gledali iz kje je. Zdaj ko smo v tujini in najdemo kak slovenski izdelek, ga moramo pod mus kupit, ne vem od kje to . Npr argete paštete nismo povohali v slo, oz 1x kupili in je nismo pojedli, potem jo najdemo tu, itak kupimo, ker je slovensko in smo jo vzljubili . V sloveniji ne gledam tolk porekla, ker se mi zdi, da je v evropi več ali manj še vse pod nadzorom, v določenih mejah in po podobnih standardih..., tu pa obvezno, saj imamo kar nekaj izdelkov iz tretjega sveta, ki sploh nimajo nekih standardov ali inšpektoratov, in zato temu primerna kakovost, neužitnost, strupi, nehigiena grrrrr. .
|