|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo JANUARJA 2013
14.1.2013 9:09:14   
puppe
vsem hvala za čestitke user posted image

čeprav sem šla na na drugo temo, še vedno ostajam vaša navijačica user posted image user posted image

(odgovor članu pikizenc)
Neposredna povezava do sporočila: 501
14.1.2013 10:29:46   
Pinas
LS-user posted image

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 502
14.1.2013 10:48:47   
Anonimen
LS, ne še obupat. Jst sem vedno imela krvave izcedke, ko sem zanosila. Par dni pred testom so se začeli, trajali ene 4 dni... in potem vse belo. user posted image Držim pesti.

Auser posted image

(odgovor članu puppe)
  Neposredna povezava do sporočila: 503
14.1.2013 11:00:12   
lillith82
LS če še nisi ušla iz foruma...za zamašen nos meni najbolj pomaga Olynth. Meni je Operil prehud. Se mi zdi da mi bo sinuse razgnalo po njem.
Jaz sem pa tud zakuhala user posted image . Pa glih danes ko je tolko snega nametalo, pa ne morem ven z vročino. Grrrrr. Sem mojega kar k njemu domov odselila, ker si trenutno zarad pogodbe v službi ne sme privoščit bolniške, jaz sem se pa izolirala v svoj del hiše, da še mame ne okužim, ker je že tko kronični bolnik. Tak da samevam in imam itak preveč časa razmišljat o tem da nama ne uspeuser posted image Ta mesec itak ne bo nič, ker bi morala ravno v teh dneh imeti ovulacijo. Ah bo že...

I don`t know where i`m going...but i sure know where i`ve been

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
14.1.2013 11:06:59   
Penny
LS, upam, da prideš čez 1 teden povedat, da je bil izcedek vgnezditvena in da si nalulala en velik debel + user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu LittleSun)
Neposredna povezava do sporočila: 505
14.1.2013 11:47:37   
curly
Moja draga LS, tako kot Penny, še zmeraj upam, da gre za VK. Tako zelo ti privoščim, da me že sama misel na to, da bi dobila M, spravi v slabo voljo. user posted image
Kakorkoli že bo, seveda upam na uspeh, veš kje me najdeš, če boš želela poklepetati! Ostajam tvoja zvesta navijačica za naraščaj pa če boš na forumu ali pa ne!

Navijam tudi za vse ostale! Smo šele na polovici meseca in upam, da bo še veliko user posted image ta mesec.
Polivam rozikoooooo!!!

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 506
14.1.2013 18:48:25   
oreh
LS, prav imaš vzamite si čas zase. Saj veš, stare borke smo že davno nazaj prišle do znamenitega odkritja, treba je uživati tu in zdaj, ceniti stvari, ki ti jih danes daje življenje, enkrat bo tudi tebe nagradilo suser posted image . Čeprav je to najlažje napisati, težje pa je tako živeti.
Sicer se pridružujem mnenju punc glede izcedka, po izkušnjah sodeč pa boš, če user posted image  le pride, spet optimistično gledala na 2 krog klomifena,  ko boš vzela prvo polovičko.

Srečno, prav tako vsem ostalim čakajočim.
Aja, pa seveda čestitke vsem user posted image !

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 507
14.1.2013 19:38:39   
ta*mala
Mogoče mal neumesno vprašanje za tolo temo... ampak, gotovo bo katera vedla kaj povedat - kdaj se vam pojavi pms - koliko dni pred M?

Men se zdi mal kmalu - 10 dni prej... ali? menda ja ne bom 10 dni skupi tečna, brez volje in požrešna?!user posted image user posted image

(odgovor članu puppe)
Neposredna povezava do sporočila: 508
15.1.2013 8:00:34   
witch

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
pikizencuser posted image

4.1.

mehurcica
briošuser posted image

7.1.
Penny(3.krog)user posted image

9.1.
Pinasuser posted image
Anonimna user posted image (2.krog po SS)

12.1.
teodora75user posted image
goplayuser posted image

14.1.
pika555

15.1.
Anonimnauser posted image user posted image
snowgirluser posted image

16.1.
puppeuser posted image

17.1
CheryBlossom

18.1.
tara04(19.krog)

19.1
jona klara(14.krog)
trezka

20.1.
S*(14.krog)

23.1.
ta*mala(1.krog po SS)
Arual
pišanec

24.1.
cebelica_2(2.krog)

26.1.
lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji)

27.1.
tara.81

28.1.
bybyka_1987(4.krog)
lillith82 (13. krog)

30.1.
d_m_b

31.1
Anonimnauser posted image (3. krog)
monsy

X.1.
LittleSun
anckica
witch(3.krog po THL)
Perzefona*
_sushine_user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

NOSEČK: 5

user posted image USPEŠNOST: 12,12 user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 509
15.1.2013 8:05:48   
trezka
Jutro!
Ja tale PMS je ena velika nadloga in tudi vsak mesec ni enaka. Pri meni se ponavadi začne že takoj po O, najhujše pa je 1 teden pred M. Včasih traja celih 14 dni, včasih 1 teden, včasih ga sploh ni . . . sej na koncu ne veš kaj sploh naj pričakuješ. Lahko pa smao rečem, da se mi je spremenilo po SS, še bolj pa po operaciji pregrade. 
Tako da ja tudi vsaka ženska različno doživlja PMS (ali pa ga sploh ne - srečnica) in različno dolgo.

Kje je še kakšna, k bi mogla lulat, da zviša januar?

Maste vse gužvo al ste pa vse tolk pridne z user posted image   in se stiskate doma pod koutrom v temle snegecu, da ni nikogar nikjer. :)

LP

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 510
15.1.2013 8:08:02   
witch
sonowgirl user posted image user posted image

pika555 in cheryblossom držim pesti, da so bili testki narejeni prehitro.

LS user posted image user posted image user posted image Nisem te pobarvala modro, ker je bil samo izcedek. Upam, da ta nakazuje na vgnezditveno in da boš čez kakšen teden prišla povedat dobro novičko.
Čeprav mi je hudo, da te ne bo več sem gor (curly je odšla, oreh isto) vse stare borke, ki se klepetale z mano ste šle user posted image Pa ne me narobe razumet. Za curly in oreh sem zeloooo srečna da sta šle na tiste prijetnejše teme user posted image Te pa draga LS podpiram. Tudi jaz sem si že vzela pavzo od foruma. ker je včasih enostanvno preveč vsega, preveč znakov, pa pluskov, pa psihiranja. Kot sem ti že zadnjič rekla uživaj s sinkom, razvajate malega nečakca, imejte se radi. plusek pa bo prišel in dal samo piko na i vsej tej lepoti. Upam, da se kmalu beremo user posted image

lillitih user posted image user posted image pa da se čim prej pozdarviš.

Punce a vas je kaj zamedlo? user posted image Meni je prav všeč tale zima user posted image sploh ta del ko mičkeno sneži, drevesa so polna snega, mi pa uživamo in kidamo in delamo snežake user posted image jeeeeeej user posted image Ko pa se bo vso to sra..nje talilo pa mi več ni všeč user posted image

V življenju nikoli ničesar ne zamudiš, ker k tebi pride samo tisto, kar ti je namenjeno!

(odgovor članu snowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 511
15.1.2013 8:18:05   
pika555
user posted image še ni, test negativn... Zgleda da bo kakšn dan zamudla, čeprav je drugače točna kot ura.
Se mi zdi skoraj neverjetno, da bi bil test kljub nosečnosti še negativen...

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 512
15.1.2013 8:20:20   
ta*mala
ja jst morm lulat cez en tedn...

witch a punce lulajo pluske, procent je pa skoz isti? user posted image

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 513
15.1.2013 8:41:13   
witch
hihi ta mala ne, se spreminja. Ampak ga včasih pozabim izračunati, včasih pa počakam da pride nova da ne računam sto krat user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 514
15.1.2013 9:03:13   
tara04
LS user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da čimprej ugledaš user posted image .

Jaz imam še 3 dni do dneva D in (.)(.) me že počasi manj bolijo...so me pa ta mesec bolele ko hudič...vendar popuščanje bolečine pri meni vedno nakazuje user posted image
Tako, da sem danes zopet čisto razočarana in slabe volje...bolj en sranje je tole vse skupaj....upam,da je še vseeno kakšna možnost, da me kaj preseneti, čeprav tale znak popuščanja bolečine res ni obetajoč user posted image

Še enkrat čestitke vsem user posted image , za čakajoče pa navijam za vsako posebaj!!!!

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 515
15.1.2013 9:26:52   
ta*mala
witch, pol pa kr še en tedn počak, še nameuser posted image mrbit mi pa vsejen rata G zajebatuser posted image počutm se mal čudn - že včeraj mi je blo kot da se bo user posted image ulila, ampak je definitivno ful prezgodi, ampak nočem razmišljat o tem, u bistvu sem že tud pozabla, kako je blo prejšnjič, tko da se pustimo presenetit... Dobr da nimam nobenga testa doma...

V tem trenutku se bolj posvečam - in telovadbiuser posted image da če v skrajni sili pridem do tablet, da se bom lahko nazaj zredilauser posted image če se pa na tele moje kg, pa ne bo dobrouser posted image

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 516
15.1.2013 9:28:02   
bybyka_1987
wem da sem oblubila da bom manj tecna...ampak kar naenkrat me je spreletel obcutek in skoraj prepricanje da ta mesec pa spet ni uspelo pa sem komaj dan po plodnih dnevih....
mah kako se lahko psiha tok igra....in isto punce to se mi je prvic nardil da sem med samim odnosom dobils slikco pred ocmi kako sibajo spermiji v napad proti jajcecu...lollll
bol k se trudim ne studirat slabse je...
tolazim se stem da verjetno nisem edina...bibila se pa jaz se extra bol vesela ta mesec da bi nalulala user posted image ze zarad tega k moj dragi konec meseca obrne 24 let in bi blo to najdragocenejse darilo ....na katerega bi bilo potrebno pocakat nekaj mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image

aja pa to da se mi je to med odnosom nardil je pa ze res 2 much k se zmeraj odklopim in definitivno uzivsm...hm....
jaz pa si se zelim da je cimprej te zime fertik...da bo pomlad in soncek da se lahko koncno zacne adaptacije najine bodoce hiske in zidanje prizidke pa te stvari....
ker mi je ze v tem stanovanju totalno zadusljivo ....imama eno otrosko ki si jo delita oba in dnevno ki je ob enem tudi najina spalnica k je velka 30m2....
pa mala kuhnca..vcasih zna praw oviro predstavlat sploh k se jaz lotim pecenja je itaq urng premal prostora...ja zlo rada pecem sladice,peciva ipd :)
sem se mal bol razgovorila :)

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 517
15.1.2013 9:29:48   
bybyka_1987

IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala

witch, pol pa kr še en tedn počak, še nameuser posted image mrbit mi pa vsejen rata G zajebatuser posted image počutm se mal čudn - že včeraj mi je blo kot da se bo user posted image ulila, ampak je definitivno ful prezgodi, ampak nočem razmišljat o tem, u bistvu sem že tud pozabla, kako je blo prejšnjič, tko da se pustimo presenetit... Dobr da nimam nobenga testa doma...

V tem trenutku se bolj posvečam - in telovadbiuser posted image da če v skrajni sili pridem do tablet, da se bom lahko nazaj zredilauser posted image če se pa na tele moje kg, pa ne bo dobrouser posted image

tudi mene mucjio kg...sem poleti izgubila 24kg sedaj pa k je zima pa prenehanje kajenja pa je ze + 7in mi definitivno ni vsec.....
morem teh 7 nujn zgubit dol ampak se nikakor ne morem spravt k seb :(
se pa ze od nekdaj borim s odvecnimi kg...

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 518
15.1.2013 9:31:25   
curly
witch, jaz te še zmeraj berem in močno navijam zate, tako da te nisem zapustila! user posted image
Res pa je, da nisem več toliko na RR.
Meni tale snegec zelooooo paše. Moj kuža je razigran kot mali otročiček in pravo veselje ga je gledat, kako se valja po snegu! user posted image
Danes sva se celo z dragijem dogovorila, da se bomo šli popoldan sankat. No, očitno ni samo kuža otročji! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tara04)
Neposredna povezava do sporočila: 519
15.1.2013 9:52:01   
Penny
Na 15,15% smo že nekaj časa user posted image .

Pa anonimnouser posted image si spregledala, je tudi javila, da je modra (že cel teden nazaj sicer).

pika555, pa ne bomo tvojega P preskočili user posted image . Mogoče bo samo pozen + user posted image

(odgovor članu ta*mala)
Neposredna povezava do sporočila: 520
15.1.2013 10:12:57   
ta*mala

IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987

tudi mene mucjio kg...sem poleti izgubila 24kg sedaj pa k je zima pa prenehanje kajenja pa je ze + 7in mi definitivno ni vsec.....
morem teh 7 nujn zgubit dol ampak se nikakor ne morem spravt k seb :(
se pa ze od nekdaj borim s odvecnimi kg...

Jaz sem se lani tudi nekako takle čas odločla, mogoče kak mesec poznej in do konca aprila zgubila lepih 11 kg, samo s tem, da sem pazila na hrano in vsake dva dni šla en krog... pazila na prehrano je blo, da sem vsaj 4-5x na dan jedla... kar je pri meni največji problem, večji kot upret se bilokeri stvari... tadrug največji problem je pa pit...

No, pol sem tako težo uspela držat do morja, kjer smo imeli zajtrk in večerjo vmes pa kak dan kej, kak dan nič, ampak itak nič zdravega... pa se ni tok zlo poznalo na vagi, ampak je vodilo v to, da sem se spet odvadla jest in od lanskega julija do konca leta nisem prišla nazaj na red... sem si nosila s sabo sadje in take stvari... ampak enostavno mi ni potegnilo... no, zdaj sem se odločila, da bom spet bolj pridna in upam, da bo tokrat za dlje časa oz za skoz... pa še telovadim kolikor toliko redno... še bolš bo pa k bo sonček, pa daljši dan, da bo telovadba in sprehodiuser posted image

(odgovor članu bybyka_1987)
Neposredna povezava do sporočila: 521
15.1.2013 10:39:29   
witch

user posted image

user posted image

user posted image ali user posted image PRIČAKUJEMO

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

1.1.
pikizencuser posted image

4.1.

mehurcica
briošuser posted image

7.1.
Penny(3.krog)user posted image

9.1.
Pinasuser posted image
Anonimna user posted image (2.krog po SS)user posted image

12.1.
teodora75user posted image
goplayuser posted image

14.1.
pika555

15.1.
Anonimnauser posted image user posted image
snowgirluser posted image

16.1.
puppeuser posted image

17.1
CheryBlossom

18.1.
tara04(19.krog)

19.1
jona klara(14.krog)
trezka

20.1.
S*(14.krog)

23.1.
ta*mala(1.krog po SS)
Arual
pišanec

24.1.
cebelica_2(2.krog)

26.1.
lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji)

27.1.
tara.81

28.1.
bybyka_1987(4.krog)
lillith82 (13. krog)

30.1.
d_m_b

31.1
Anonimnauser posted image (3. krog)
monsy

X.1.
LittleSun
anckica
witch(3.krog po THL)
Perzefona*
_sushine_user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SKUPAJ NAS JE: 33

NOSEČK: 5

user posted image USPEŠNOST: 15,15 user posted image

NAVIJAČICE:
witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna user posted image , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 522
15.1.2013 10:45:09   
witch

IZVIRNO SPOROČILO: Penny

Na 15,15% smo že nekaj časa user posted image .

Pa anonimnouser posted image si spregledala, je tudi javila, da je modra (že cel teden nazaj sicer).

Pri zadnjem barvanju nosečke sem pač pozabila popraviti procent. In to je tri dni nazaj. Od takrat pa nisem poravljala seznama. Pa tudi ni fajn da je vsak drug post seznam.

anonimno user posted image sem pa na žalost spregledala. Kar se med vsemi temi posti kar hitro zgodi.

Podatki so velikokrat nerazločno napisani in jih težko najdeš in hitro kaj spregledaš.

Se zamudiš z njim ko iščeš in barvaš, amapk ker kar nekaj časa ni nobena nič urejala, pa je bilo kar nekaj informacij, sem ga jaz. Lahko ga pa katera prevzame ji ga z veseljem odstopim.

(odgovor članu Penny)
Neposredna povezava do sporočila: 523
15.1.2013 10:47:35   
witch
curly vem da me niste zapustile da še vedno navijate za mene. Ni pa tiste klepetavosti več. Saj razumeš user posted image
Jaz sem že včeraj snežaka naredila in bila čisto otročja. Sankanje pa bo verjetno do vikenda moglo počakati. Jaz sem v takih dneh čisto otročja user posted image

Mene pa glava boli za znoret user posted image pa imam kar nekaj dela na računalniku za opraviti pa komaj že gledam v njega user posted image

(odgovor članu curly)
Neposredna povezava do sporočila: 524
15.1.2013 10:51:47   
bybyka_1987
witch meni je cisto ok ....si pridna...in ja hitro spregledas kaj ob vseh postih in cvekanju

ta*mala to mi je vse znano...jaz sem prvih 7 kg zgubila s sistemom manjzri heheh potemsem presaltala na hitro dieto z jajci...in potenje ko je bilo poleti je se pipomoglo...jaz tudi tesko spijem kaj veliko....
sem pa hujsala od marca do septembra rezultat 24kg dol...potem pa sem lahko vola pjedla in je stalo do novembra na tezi...potem se je pa zacelo pocas kg,po kg gor....
telovadila nisem kaj veliko,ker imam sploh v toplih casih dosti gibanja pa 2 cmrlja dam :)pozimi se pa polenim...sok za telo je tudi bil k sem prenehala kadit...od tega je 3mesce in 9dni

(odgovor članu witch)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?