Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 14.1.2013 9:09:14
|
|
|
|
puppe
|
vsem hvala za čestitke čeprav sem šla na na drugo temo, še vedno ostajam vaša navijačica
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 14.1.2013 10:29:46
|
|
|
|
Pinas
|
LS-
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 14.1.2013 10:48:47
|
|
|
|
Anonimen
|
LS, ne še obupat. Jst sem vedno imela krvave izcedke, ko sem zanosila. Par dni pred testom so se začeli, trajali ene 4 dni... in potem vse belo. Držim pesti. A
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 14.1.2013 11:00:12
|
|
|
|
lillith82
|
LS če še nisi ušla iz foruma...za zamašen nos meni najbolj pomaga Olynth. Meni je Operil prehud. Se mi zdi da mi bo sinuse razgnalo po njem. Jaz sem pa tud zakuhala . Pa glih danes ko je tolko snega nametalo, pa ne morem ven z vročino. Grrrrr. Sem mojega kar k njemu domov odselila, ker si trenutno zarad pogodbe v službi ne sme privoščit bolniške, jaz sem se pa izolirala v svoj del hiše, da še mame ne okužim, ker je že tko kronični bolnik. Tak da samevam in imam itak preveč časa razmišljat o tem da nama ne uspe Ta mesec itak ne bo nič, ker bi morala ravno v teh dneh imeti ovulacijo. Ah bo že...
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 14.1.2013 11:06:59
|
|
|
|
Penny
|
LS, upam, da prideš čez 1 teden povedat, da je bil izcedek vgnezditvena in da si nalulala en velik debel + .
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 14.1.2013 11:47:37
|
|
|
|
curly
|
Moja draga LS, tako kot Penny, še zmeraj upam, da gre za VK. Tako zelo ti privoščim, da me že sama misel na to, da bi dobila M, spravi v slabo voljo. Kakorkoli že bo, seveda upam na uspeh, veš kje me najdeš, če boš želela poklepetati! Ostajam tvoja zvesta navijačica za naraščaj pa če boš na forumu ali pa ne! Navijam tudi za vse ostale! Smo šele na polovici meseca in upam, da bo še veliko ta mesec. Polivam rozikoooooo!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 14.1.2013 18:48:25
|
|
|
|
oreh
|
LS, prav imaš vzamite si čas zase. Saj veš, stare borke smo že davno nazaj prišle do znamenitega odkritja, treba je uživati tu in zdaj, ceniti stvari, ki ti jih danes daje življenje, enkrat bo tudi tebe nagradilo s . Čeprav je to najlažje napisati, težje pa je tako živeti. Sicer se pridružujem mnenju punc glede izcedka, po izkušnjah sodeč pa boš, če le pride, spet optimistično gledala na 2 krog klomifena, ko boš vzela prvo polovičko. Srečno, prav tako vsem ostalim čakajočim. Aja, pa seveda čestitke vsem !
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 14.1.2013 19:38:39
|
|
|
|
ta*mala
|
Mogoče mal neumesno vprašanje za tolo temo... ampak, gotovo bo katera vedla kaj povedat - kdaj se vam pojavi pms - koliko dni pred M? Men se zdi mal kmalu - 10 dni prej... ali? menda ja ne bom 10 dni skupi tečna, brez volje in požrešna?!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 8:00:34
|
|
|
|
witch
|
ali PRIČAKUJEMO 1.1. pikizenc 4.1. mehurcica brioš 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 goplay 14.1. pika555 15.1. Anonimna snowgirl 16.1. puppe 17.1 CheryBlossom 18.1. tara04(19.krog) 19.1 jona klara(14.krog) trezka 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) Arual pišanec 24.1. cebelica_2(2.krog) 26.1. lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji) 27.1. tara.81 28.1. bybyka_1987(4.krog) lillith82 (13. krog) 30.1. d_m_b 31.1 Anonimna (3. krog) monsy X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) Perzefona* _sushine_ SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČK: 5 USPEŠNOST: 12,12 NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 8:05:48
|
|
|
|
trezka
|
Jutro! Ja tale PMS je ena velika nadloga in tudi vsak mesec ni enaka. Pri meni se ponavadi začne že takoj po O, najhujše pa je 1 teden pred M. Včasih traja celih 14 dni, včasih 1 teden, včasih ga sploh ni . . . sej na koncu ne veš kaj sploh naj pričakuješ. Lahko pa smao rečem, da se mi je spremenilo po SS, še bolj pa po operaciji pregrade. Tako da ja tudi vsaka ženska različno doživlja PMS (ali pa ga sploh ne - srečnica) in različno dolgo. Kje je še kakšna, k bi mogla lulat, da zviša januar? Maste vse gužvo al ste pa vse tolk pridne z in se stiskate doma pod koutrom v temle snegecu, da ni nikogar nikjer. :) LP
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 8:08:02
|
|
|
|
witch
|
sonowgirl pika555 in cheryblossom držim pesti, da so bili testki narejeni prehitro. LS Nisem te pobarvala modro, ker je bil samo izcedek. Upam, da ta nakazuje na vgnezditveno in da boš čez kakšen teden prišla povedat dobro novičko. Čeprav mi je hudo, da te ne bo več sem gor (curly je odšla, oreh isto) vse stare borke, ki se klepetale z mano ste šle Pa ne me narobe razumet. Za curly in oreh sem zeloooo srečna da sta šle na tiste prijetnejše teme Te pa draga LS podpiram. Tudi jaz sem si že vzela pavzo od foruma. ker je včasih enostanvno preveč vsega, preveč znakov, pa pluskov, pa psihiranja. Kot sem ti že zadnjič rekla uživaj s sinkom, razvajate malega nečakca, imejte se radi. plusek pa bo prišel in dal samo piko na i vsej tej lepoti. Upam, da se kmalu beremo lillitih pa da se čim prej pozdarviš. Punce a vas je kaj zamedlo? Meni je prav všeč tale zima sploh ta del ko mičkeno sneži, drevesa so polna snega, mi pa uživamo in kidamo in delamo snežake jeeeeeej Ko pa se bo vso to sra..nje talilo pa mi več ni všeč
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 8:18:05
|
|
|
|
pika555
|
še ni, test negativn... Zgleda da bo kakšn dan zamudla, čeprav je drugače točna kot ura. Se mi zdi skoraj neverjetno, da bi bil test kljub nosečnosti še negativen...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 8:20:20
|
|
|
|
ta*mala
|
ja jst morm lulat cez en tedn... witch a punce lulajo pluske, procent je pa skoz isti?
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 8:41:13
|
|
|
|
witch
|
hihi ta mala ne, se spreminja. Ampak ga včasih pozabim izračunati, včasih pa počakam da pride nova da ne računam sto krat
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 9:03:13
|
|
|
|
tara04
|
LS Držim pesti, da čimprej ugledaš . Jaz imam še 3 dni do dneva D in (.)(.) me že počasi manj bolijo...so me pa ta mesec bolele ko hudič...vendar popuščanje bolečine pri meni vedno nakazuje Tako, da sem danes zopet čisto razočarana in slabe volje...bolj en sranje je tole vse skupaj....upam,da je še vseeno kakšna možnost, da me kaj preseneti, čeprav tale znak popuščanja bolečine res ni obetajoč Še enkrat čestitke vsem , za čakajoče pa navijam za vsako posebaj!!!!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 9:26:52
|
|
|
|
ta*mala
|
witch, pol pa kr še en tedn počak, še name mrbit mi pa vsejen rata G zajebat počutm se mal čudn - že včeraj mi je blo kot da se bo ulila, ampak je definitivno ful prezgodi, ampak nočem razmišljat o tem, u bistvu sem že tud pozabla, kako je blo prejšnjič, tko da se pustimo presenetit... Dobr da nimam nobenga testa doma... V tem trenutku se bolj posvečam - in telovadbi da če v skrajni sili pridem do tablet, da se bom lahko nazaj zredila če se pa na tele moje kg, pa ne bo dobro
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 9:28:02
|
|
|
|
bybyka_1987
|
wem da sem oblubila da bom manj tecna...ampak kar naenkrat me je spreletel obcutek in skoraj prepricanje da ta mesec pa spet ni uspelo pa sem komaj dan po plodnih dnevih.... mah kako se lahko psiha tok igra....in isto punce to se mi je prvic nardil da sem med samim odnosom dobils slikco pred ocmi kako sibajo spermiji v napad proti jajcecu...lollll bol k se trudim ne studirat slabse je... tolazim se stem da verjetno nisem edina...bibila se pa jaz se extra bol vesela ta mesec da bi nalulala ze zarad tega k moj dragi konec meseca obrne 24 let in bi blo to najdragocenejse darilo ....na katerega bi bilo potrebno pocakat nekaj mesecev aja pa to da se mi je to med odnosom nardil je pa ze res 2 much k se zmeraj odklopim in definitivno uzivsm...hm.... jaz pa si se zelim da je cimprej te zime fertik...da bo pomlad in soncek da se lahko koncno zacne adaptacije najine bodoce hiske in zidanje prizidke pa te stvari.... ker mi je ze v tem stanovanju totalno zadusljivo ....imama eno otrosko ki si jo delita oba in dnevno ki je ob enem tudi najina spalnica k je velka 30m2.... pa mala kuhnca..vcasih zna praw oviro predstavlat sploh k se jaz lotim pecenja je itaq urng premal prostora...ja zlo rada pecem sladice,peciva ipd :) sem se mal bol razgovorila :)
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 9:29:48
|
|
|
|
bybyka_1987
|
IZVIRNO SPOROČILO: ta*mala witch, pol pa kr še en tedn počak, še name mrbit mi pa vsejen rata G zajebat počutm se mal čudn - že včeraj mi je blo kot da se bo ulila, ampak je definitivno ful prezgodi, ampak nočem razmišljat o tem, u bistvu sem že tud pozabla, kako je blo prejšnjič, tko da se pustimo presenetit... Dobr da nimam nobenga testa doma... V tem trenutku se bolj posvečam - in telovadbi da če v skrajni sili pridem do tablet, da se bom lahko nazaj zredila če se pa na tele moje kg, pa ne bo dobro tudi mene mucjio kg...sem poleti izgubila 24kg sedaj pa k je zima pa prenehanje kajenja pa je ze + 7in mi definitivno ni vsec..... morem teh 7 nujn zgubit dol ampak se nikakor ne morem spravt k seb :( se pa ze od nekdaj borim s odvecnimi kg...
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 9:31:25
|
|
|
|
curly
|
witch, jaz te še zmeraj berem in močno navijam zate, tako da te nisem zapustila! Res pa je, da nisem več toliko na RR. Meni tale snegec zelooooo paše. Moj kuža je razigran kot mali otročiček in pravo veselje ga je gledat, kako se valja po snegu! Danes sva se celo z dragijem dogovorila, da se bomo šli popoldan sankat. No, očitno ni samo kuža otročji!
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 9:52:01
|
|
|
|
Penny
|
Na 15,15% smo že nekaj časa . Pa anonimno si spregledala, je tudi javila, da je modra (že cel teden nazaj sicer). pika555, pa ne bomo tvojega P preskočili . Mogoče bo samo pozen +
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 10:12:57
|
|
|
|
ta*mala
|
IZVIRNO SPOROČILO: bybyka_1987 tudi mene mucjio kg...sem poleti izgubila 24kg sedaj pa k je zima pa prenehanje kajenja pa je ze + 7in mi definitivno ni vsec..... morem teh 7 nujn zgubit dol ampak se nikakor ne morem spravt k seb :( se pa ze od nekdaj borim s odvecnimi kg... Jaz sem se lani tudi nekako takle čas odločla, mogoče kak mesec poznej in do konca aprila zgubila lepih 11 kg, samo s tem, da sem pazila na hrano in vsake dva dni šla en krog... pazila na prehrano je blo, da sem vsaj 4-5x na dan jedla... kar je pri meni največji problem, večji kot upret se bilokeri stvari... tadrug največji problem je pa pit... No, pol sem tako težo uspela držat do morja, kjer smo imeli zajtrk in večerjo vmes pa kak dan kej, kak dan nič, ampak itak nič zdravega... pa se ni tok zlo poznalo na vagi, ampak je vodilo v to, da sem se spet odvadla jest in od lanskega julija do konca leta nisem prišla nazaj na red... sem si nosila s sabo sadje in take stvari... ampak enostavno mi ni potegnilo... no, zdaj sem se odločila, da bom spet bolj pridna in upam, da bo tokrat za dlje časa oz za skoz... pa še telovadim kolikor toliko redno... še bolš bo pa k bo sonček, pa daljši dan, da bo telovadba in sprehodi
|
|
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 10:39:29
|
|
|
|
witch
|
ali PRIČAKUJEMO 1.1. pikizenc 4.1. mehurcica brioš 7.1. Penny(3.krog) 9.1. Pinas Anonimna (2.krog po SS) 12.1. teodora75 goplay 14.1. pika555 15.1. Anonimna snowgirl 16.1. puppe 17.1 CheryBlossom 18.1. tara04(19.krog) 19.1 jona klara(14.krog) trezka 20.1. S*(14.krog) 23.1. ta*mala(1.krog po SS) Arual pišanec 24.1. cebelica_2(2.krog) 26.1. lidik (2.krog po SS in 2.krog po histeroskopiji) 27.1. tara.81 28.1. bybyka_1987(4.krog) lillith82 (13. krog) 30.1. d_m_b 31.1 Anonimna (3. krog) monsy X.1. LittleSun anckica witch(3.krog po THL) Perzefona* _sushine_ SKUPAJ NAS JE: 33 NOSEČK: 5 USPEŠNOST: 15,15 NAVIJAČICE: witch, Katte, puppe, Pinas, Iskrica 86, niinii, Penny, LittleSun, anonimna , mamica deklicam, ta*mala, curly, GregUr, Nikki34, teodora75, MEGi20, Tippi, Nessika18, niinii, LunaSonce, pikizenc, zvezdica.zaspanka83, biroš, kaatkaa,
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 10:45:09
|
|
|
|
witch
|
IZVIRNO SPOROČILO: Penny Na 15,15% smo že nekaj časa . Pa anonimno si spregledala, je tudi javila, da je modra (že cel teden nazaj sicer). Pri zadnjem barvanju nosečke sem pač pozabila popraviti procent. In to je tri dni nazaj. Od takrat pa nisem poravljala seznama. Pa tudi ni fajn da je vsak drug post seznam. anonimno sem pa na žalost spregledala. Kar se med vsemi temi posti kar hitro zgodi. Podatki so velikokrat nerazločno napisani in jih težko najdeš in hitro kaj spregledaš. Se zamudiš z njim ko iščeš in barvaš, amapk ker kar nekaj časa ni nobena nič urejala, pa je bilo kar nekaj informacij, sem ga jaz. Lahko ga pa katera prevzame ji ga z veseljem odstopim.
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 10:47:35
|
|
|
|
witch
|
curly vem da me niste zapustile da še vedno navijate za mene. Ni pa tiste klepetavosti več. Saj razumeš Jaz sem že včeraj snežaka naredila in bila čisto otročja. Sankanje pa bo verjetno do vikenda moglo počakati. Jaz sem v takih dneh čisto otročja Mene pa glava boli za znoret pa imam kar nekaj dela na računalniku za opraviti pa komaj že gledam v njega
|
|
RE: II pričakujemo JANUARJA 2013 15.1.2013 10:51:47
|
|
|
|
bybyka_1987
|
witch meni je cisto ok ....si pridna...in ja hitro spregledas kaj ob vseh postih in cvekanju ta*mala to mi je vse znano...jaz sem prvih 7 kg zgubila s sistemom manjzri heheh potemsem presaltala na hitro dieto z jajci...in potenje ko je bilo poleti je se pipomoglo...jaz tudi tesko spijem kaj veliko.... sem pa hujsala od marca do septembra rezultat 24kg dol...potem pa sem lahko vola pjedla in je stalo do novembra na tezi...potem se je pa zacelo pocas kg,po kg gor.... telovadila nisem kaj veliko,ker imam sploh v toplih casih dosti gibanja pa 2 cmrlja dam :)pozimi se pa polenim...sok za telo je tudi bil k sem prenehala kadit...od tega je 3mesce in 9dni
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?