Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Jaz bom novembra stara 36 let, poročena 13,5 let, imam skoraj 13 let starega sina, delava prvi mesec na drugem ,končujem diplomo na EF, zaposlena sem v financah večjega proizvodnega podjetja.
Jaz sem stara 22 let, sem sedaj že v 4.letniku (hvala bogu no)pedagoške fakultete in z dragim delava na bebeici že več kot eno leto...Drugače pa imam redno delovno mesto (sicer preko študenta, ampak delo je delo in dnar je dnar )....
Jaz sem v 22 letu. koncala sr gostinsko,sedaj sem pa ze 1 mesec brez poselna.Prav lepo mi je doma. zdaj ze 6 mesecev delava z dragim na bebiki pa se nic. zdaj pa nebo vec toliko stresa pa morda rata.
Jaz imam pa 29 let, sem zaposlena in delamo na 1.otročku že več kot dve leti in pol... pa očitno še bomo nekaj časa, ker so najnovejši testi bolj slabi...
Srečno vsem nam!!!
Stara sem 27 let, ekonomistka in študentka podiplomca, redno zaposlena, na bebici delava 1 mesec in upam na najboljše. Držim pesti za vse nas, ki si tako želimo...
hoj!
stara sem 25 let, podiplomska študentka, redno zaposlena. poskušamo že skoraj 4 mesece pa zaenkrat še ni pozitivnega rezultata.
Da bi čimprej prišel. K vsem nam...
31 let, želimo si drugega otročka (prvi škrat je star 4,5 let in je cuker) in garamo že od oktobra, imela 3 ss redno zaposlena (2 leti) pri enem od mobilnih operaterjev, drugače sem dipl. socialna delavka po izobrazbi
Ja, jaz pa pri 39ih...Z drugim možem se trudiva in trudiva...že pol leta za prvega otroka...
S prvim možem ni bilo možnosti zaradi dedne bolezni v njegovi družini.
A so sploh še kake dekl'ce približno mojih mojih let, ki se trudijo ali jim je že uspelo????
Jaz mal obupana..
Sicer pa srečno vsem, ki se trudite!!!
Jaz sem stara 25 let (decembra 26) zaposlena za ned. čas
z mojim dragim sva skupaj 5 let in zadnje pol leta se trudiva za eno pikapoko.
Upamo na čimhitrejša !!
Pa še jaz: 28 let, še vedno zaposlena za določen čas (upam, da bo naslednja pogodba za nedoločen) in potem začnemo bolj resno delati na (zdaj samo malo pazimo ).