Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 17.12.2012 10:34:07
rozilu
Ampak verniki se ne dajo:
Po objavi so se znova oglasili tisti, ki verjamejo v napoved. "Zakaj so objavili film pred tem datumom? Morda zato, ker ga kasneje ne bodo mogli?" so znova vzbudili dvome v zagotovila vesoljskih agencij.
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 17.12.2012 10:43:16
Tippi
Uglavnem
Res ali ne res, buri domišljijo vse skupaj. Mene ni strah. Ker bova z lubijem vsak na svojem koncu v petek zjutraj, sva zmenjena, da pride po nas, tko da, res me ni strah Če bo ne vem kaj, je obljubil, da pride. tko
Čisto mimogrede. Tudi če bi bilo res, Nasa nikoli ne bi objavila tega in širila paniko po nepotrebnem. Torej pridno čičajmo in čakajmo
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 17.12.2012 10:50:40
LuLu
Jaz bom za ziher... ne delala planov za ta mesec, po 21.12. daril ne bom pred 21.12. kupovala (če jih sploh bom ) Dolgov in položnic ne bom poravnala pred 21.12. in ostale podobne radosti življenja ne bom opravljala do petka.
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 17.12.2012 11:07:06
rozilu
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu
Jaz bom za ziher... ne delala planov za ta mesec, po 21.12. daril ne bom pred 21.12. kupovala (če jih sploh bom ) Dolgov in položnic ne bom poravnala pred 21.12. in ostale podobne radosti življenja ne bom opravljala do petka.
Ufff, vidiš, ravno sem plačala položnico za tel., pa je najbrž ne bi rabla. Bi šla v onostranstvo s par € več na TR
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 17.12.2012 11:15:59
Tippi
Viš pametno! Ne pa jaz, ki sem ta vikend v Ikei zapravila 200,00 EUR, bumbara
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 17.12.2012 11:19:10
LuLu
IZVIRNO SPOROČILO: Tippi
Viš pametno! Ne pa jaz, ki sem ta vikend v Ikei zapravila 200,00 EUR, bumbara
Raje bi si sveče kupla in faracajk 200 eur bi glih pokrilo 4 dni
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 17.12.2012 11:29:16
mateyka
jaz sem pa nardila eno neumnst, pa sem šele pol dojela - bookirala sem pralnico za 22-ega; čisto perilo šele po koncu sveta? koji fail z umazanimi gatami končati na tem svetu..
p.s. sam prej pa verjetno ne bom mela polne žehte.. dilema..
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 17.12.2012 11:32:41
Tippi
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka
jaz sem pa nardila eno neumnst, pa sem šele pol dojela - bookirala sem pralnico za 22-ega; čisto perilo šele po koncu sveta? koji fail z umazanimi gatami končati na tem svetu..
p.s. sam prej pa verjetno ne bom mela polne žehte.. dilema..