Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 13:11:14
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Mene je strah točno tok kot me je blo leta 99 ko smo čakali nov milenium Se še spomnim, da smo bli z družbo v eni koči v Ribčevem lazu v Bohinju in smo takoj po polnoči šibal na bankomat gledat, če je minus zginil Pol pa feštamo dalje, pa en prijatelj majavo pleše ob ene petih zjutraj, pa se naenkrat zbudi... jeb.. tak milenium, jest sm mislu, da bom šu z marsovko na zmenk, pa da se bom s krožnkom vozu okol..... No tok o teh traparijah. O ja mene je bilo tudi en tolk strah. Milenium sva preživela v NY in 1.1.2000 letela z Lufhanso domov... Ni dol padla. Aja Ronja nič ti ne bo plinovod pomagal, ker so plinske peči tut na štrom Dejansko je roštilj še najboljša varjanta. Upam, da ga je moj po zadnjem pikniku spucal...
< Sporočilo je popravil hedviga -- 10.12.2012 13:12:01 >
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 13:30:15
|
|
|
|
mateyka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Očitno bomo samo čokolino jedli mrzu čokolino? bljeh
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 14:04:03
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: ronja Očitno bomo samo čokolino jedli mrzu čokolino? bljeh No rešitev je fajrcajg, pa malo papirja iz cajtnga, ene dve, tri noge od stola. Vse skupaj daš v mušel al pa v banjo, narediš en fajn ogenj, pritakneš lonček mleka in voila: topel čokolino. Za še več kulinaričnih možnosti pa tole
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 15:17:00
|
|
|
|
pomlad08
|
Mrzu čokolešnik - njamsi! Ampak tak fajn gost, da ga loh kar z nožem narežeš in ješ z roko :)
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 15:21:26
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Mrzu čokolešnik - njamsi! Ampak tak fajn gost, da ga loh kar z nožem narežeš in ješ z roko :) Zdej me je pa prav streslo, ko sem to prebrala. Kako lahko to jeste????
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 15:21:33
|
|
|
|
pomlad08
|
Aja, da odgovorim na vprašanje: Ja, letos se fejst bojim 21. decembra, ker imam na ta dan 2 koncerta z zborom, pa še polovice programa ne znamo!
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 15:38:11
|
|
|
|
kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Mrzu čokolešnik - njamsi! Ampak tak fajn gost, da ga loh kar z nožem narežeš in ješ z roko :) Zdej me je pa prav streslo, ko sem to prebrala. Kako lahko to jeste???? Kako lahko pa ti ješ zeleno solato???????
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 15:53:23
|
|
|
|
nyna84
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Mrzu čokolešnik - njamsi! Ampak tak fajn gost, da ga loh kar z nožem narežeš in ješ z roko :) Zdej me je pa prav streslo, ko sem to prebrala. Kako lahko to jeste???? Kako lahko pa ti ješ zeleno solato??????? Z vilci??? kako pa ti lahko ješ steak? Z nožem ...
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 16:18:32
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: mateyka IZVIRNO SPOROČILO: ronja Očitno bomo samo čokolino jedli mrzu čokolino? bljeh No rešitev je fajrcajg, pa malo papirja iz cajtnga, ene dve, tri noge od stola. Vse skupaj daš v mušel al pa v banjo, narediš en fajn ogenj, pritakneš lonček mleka in voila: topel čokolino. Za še več kulinaričnih možnosti pa tole mušl? IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Upam, da ga je moj po zadnjem pikniku spucal... Pa saj boš imela veliko časa za pucanje, še želela si boš pucanja . Sicer pa v temi se itak ne bo videlo
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 16:25:11
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: kalbo IZVIRNO SPOROČILO: nyna84 IZVIRNO SPOROČILO: pomlad08 Mrzu čokolešnik - njamsi! Ampak tak fajn gost, da ga loh kar z nožem narežeš in ješ z roko :) Zdej me je pa prav streslo, ko sem to prebrala. Kako lahko to jeste???? Kako lahko pa ti ješ zeleno solato??????? Z vilci??? kako pa ti lahko ješ steak? Z nožem ... Vse to še gre, sam topel pir pit pa
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 16:38:05
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Vse to še gre, sam topel pir pit pa Če se navežem na temo.. v tem 4-dnevnem mrku se nimaš tega za bati. Ga boš prej lizala kot sladled. S takim lizanjem se ga še napit ne moreš
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 16:49:31
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Vse to še gre, sam topel pir pit pa Če se navežem na temo.. v tem 4-dnevnem mrku se nimaš tega za bati. Ga boš prej lizala kot sladled. S takim lizanjem se ga še napit ne moreš ne jaz, jaz mam zunaj 25-28 stopinj
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 16:50:37
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Vse to še gre, sam topel pir pit pa Če se navežem na temo.. v tem 4-dnevnem mrku se nimaš tega za bati. Ga boš prej lizala kot sladled. S takim lizanjem se ga še napit ne moreš ne jaz, jaz mam zunaj 25-28 stopinj Ups... imaš kako sobo fraj od 21.12. pa naslednjih 4 dni? Prinesem pir
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 16:56:31
|
|
|
|
Hope2
|
Mam fraj, komot lahk prideš. Sam se odloči, al raje pir v ledenih kockah ali topel pir pod plamo
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 17:00:07
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Mam fraj, komot lahk prideš. Sam se odloči, al raje pir v ledenih kockah ali topel pir pod plamo Ah... to pa ni težka odločitev. Ko se bo začelo mračit, pridem na RR in na hitro, kolko hitro pač na RR lahko , pošljem ZS in mi daj naslov. Jaz pa gasa pa v trgovino prvo, potem pa dalje. Ker če me vmes katastrofa dobi, imam vsaj pir pri sebi
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 17:04:02
|
|
|
|
Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Mam fraj, komot lahk prideš. Sam se odloči, al raje pir v ledenih kockah ali topel pir pod plamo Ah... to pa ni težka odločitev. Ko se bo začelo mračit, pridem na RR in na hitro, kolko hitro pač na RR lahko , pošljem ZS in mi daj naslov. Jaz pa gasa pa v trgovino prvo, potem pa dalje. Ker če me vmes katastrofa dobi, imam vsaj pir pri sebi Sem glih hotla rečt, da izpusti trgovino in vdari direktnega, pa vidim, da sploh ni slaba ideja
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 17:06:12
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Sem glih hotla rečt, da izpusti trgovino in vdari direktnega, pa vidim, da sploh ni slaba ideja Še najbolje je, da na poti do tebe pir spijem, ker pri tebi bo topel Pa še kakega v vrečki prinesem seveda... tolko o piru pišem, da se mi je že konkretno zluštal
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 18:36:50
|
|
|
|
Stanislava_
|
IZVIRNO SPOROČILO: ronja Konca sveta me pa res ni strah - sem jih že toliko preživela ... Torej tudi če enega ne...bo vsaj nova izkušnja .
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 10.12.2012 21:15:35
|
|
|
|
Tippi
|
U bistvu me ni strah, saj itak vse vem kaj me čaka Jaz sem bolj prpa pri stvareh, za katere ne vem kaj se bo zgodilo...tako da... nč...čakamo
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 11.12.2012 11:15:57
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu IZVIRNO SPOROČILO: Hope2 Mam fraj, komot lahk prideš. Sam se odloči, al raje pir v ledenih kockah ali topel pir pod plamo Ah... to pa ni težka odločitev. Ko se bo začelo mračit, pridem na RR in na hitro, kolko hitro pač na RR lahko , pošljem ZS in mi daj naslov. Jaz pa gasa pa v trgovino prvo, potem pa dalje. Ker če me vmes katastrofa dobi, imam vsaj pir pri sebi Ah pol pa nimaš nobene šanse ker preden boš čez RR kaj poslala bo mrka že konec....
|
|
[Brisano sporočilo] 11.12.2012 15:23:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: vas je kaj strah glede 21.dec? 11.12.2012 15:26:16
|
|
|
|
LuLu
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Ah pol pa nimaš nobene šanse ker preden boš čez RR kaj poslala bo mrka že konec.... Bo kar držalo
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?