|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
10.4.2013 13:37:20   
3Sonček3
mamica deklicam nisem še uspela prebrat vsega foruma in trenutno nevem zakaj krvaviš???
No sama sem brez službe šele (že) 4 mesece pa sej se kr rine no ampak tist občutek da nč ne prnesš domou da si tok nekoristen glede financ me pa ubija upam da bo tale plusek čimprej pršu da se bom zamotla z drugimi pomembnimi stvarmi

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1551
10.4.2013 14:11:14   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

mamica deklicam nisem še uspela prebrat vsega foruma in trenutno nevem zakaj krvaviš???
No sama sem brez službe šele (že) 4 mesece pa sej se kr rine no ampak tist občutek da nč ne prnesš domou da si tok nekoristen glede financ me pa ubija upam da bo tale plusek čimprej pršu da se bom zamotla z drugimi pomembnimi stvarmi

po prvem porodu se mi je zgleda nekaj zgodlalo glede hormonov. Smo hoteli narediti drugega otroka, pa ni šlo. In sem 8.marca2 2010 kar uletela k moji g in ji rekla, da glede na to, da že 20 dan krvavim, pa ne moreva niti user posted image , kaj šele da bi naredila še kakšnegauser posted image . In mi je dala klomifen in utrogestan. Tako, da druga hčerka je klomifenček. Pa se mi je spet začelo ponavljati: neredne user posted image in dalšajo se. Me je dala G kar naprej na neplodnostno. Tam mi je ugotovil cisto. Dal dabroston za tri tedne in sedaj je prišla user posted image , ki je zaradi tablet obilnejša kot običajna. A imela sem medtem tudi spet UZ, ki je pokazal, da ciste ni več.

Tako, da bomo spet šli v akcijo, samo da tale tečna teta odide nazaj na Krvavecuser posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1552
   [Brisano sporočilo]
10.4.2013 14:30:14   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1553
   [Brisano sporočilo]
10.4.2013 14:36:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1554
   [Brisano sporočilo]
10.4.2013 14:42:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu morskazvezdica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1555
10.4.2013 21:47:01   
*tedy*

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

Pri nas je te dni sila pestro. Sedaj lahko končno povem, da smo kupili sosednjo domačijo. OK, zopet ena podrtija, ki jo bomo počasi sanirali. V bistvu bomo semkaj prestavili naše konje. Pa bolj resno se bomo lotili kmetovanja. Zaenkrat imamo samo hobby program, ki pa tudi terja veliko časa. user posted image

Sva razmišljala, kako bi spremenila naš način prehranjevanja. V smislu bolj domače, bolj  eko pridelave. No, pa tudi kvalitete življenja nasploh. Naši otroci rastejo tako kot ostali razvajeni mulčki, kjer sta računalnik in televizija najljubša rekvizita za preživljanje prostega časa. Jih je treba drugače animirati.

Tako se bo naša družina v kratkem zelo povečala. Najprej pridejo k nam prijateljice kokice, ki bodo pridno nesle jajca. Za mesne pasme se še nisem odločila. Ob teh se bodo po ograji šopirili  še  purani, od katerih bo eden Pero (ime ima že izbrano! user posted image ). Ko se pa naš očka priklati nazaj iz tujine (odpotuje 20.04), pa dobimo še prav posebno gospo, ki ji bomo dali ime Fani. Fani bo skrbela za donos mleka, iz katerega bomo lahko naredili še marsikaj (domačo skuto, sir, jogurt, sirotko...) Kako nam bo šla molža... sam Bog ve. user posted image  Moramo še v sosednjo vas na inštrukcije. user posted image  Ampak se že veselim... Pa mogoče bomo imeli še enega prašička. Ne vem, ker se pri nas svinjskega mesa še najmanj poje. Najraje jemo piščanca, purana, pa teletino, veliko tudi žrebetine. Skratka pravi gurmani. user posted image

Ob vsem tem še sadje in zelenjava iz domačega vrta...

Na kmetiji je lepo... user posted image

michelle1 glih kar bom imela napad tipične slovenske foušarijeuser posted image
no, ta tvoj mega vrt bom tud težko prišla preštihat.....jest bi tud kaj takega...sej imamo tud zdej velik vrta, pa pr sosedih vse domače živalce in seveda moji najmlajši vsak dan poskrbita za njih in jih štejeta če so še vseuser posted image
čestitke za super nakup in naložbo, boš videla ne bo vam žal....to je res en tak odklop tud za vsak danuser posted image user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1556
11.4.2013 9:45:07   
3Sonček3
mamica deklicam a tko no upam da se use dobr izide. Js mam skos neredne M k trajajo učasih tut po 10 dni in to tko hecno recimo6 dni je normalno pol je dva tri dni nimam pol pa spet ene tri dni. Pa tut ciklusi so neredni prejšni je bil 26 dni zdej ta tazadnji 23, nikokr si nemorm nč zračunat.
Kaj ve mislte o tem. Prebrala sm da je žensko jajčece aktivno-plodno (kokr hočete) 24ur, moška semena pa v ženski preživijo tut do 5 dni? kolk je temu vrjet? se pravi tut če sva nevem 12 ur pred mojo ovulacijo se lahko zgodi da zanosm?
kok je pa s temi bolečinami v jajčnikih a ko začne bolet takrat se začenja ovulacija in začne tečt teh 24 ur al je takrat že konc?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

Neposredna povezava do sporočila: 1557
11.4.2013 10:23:10   
ela23
Pozdravljene, sedaj vas berem že toliko časa, da se že spodobi, da se vam priključim. user posted image Sploh zato, ker mi gre klepetanje izredno dobro od rok:D S fantom delava na prvem dojenčku, oba sva že malo nestrpna. No, tale forum je meni pomagal ugotovit, da vedno ne dobiš vsega takoj, ko si zamisliš. Potrpljenje, potrpljenje ... user posted image

Michel1, bravo za kmetijo!user posted image Jaz sem se pred kratkim preselila k fantu, kjer bom lahko imela svoj vrt. Letos se bom bolj kot ne še učila, zato bom posadila le bolj osnovno zelenjavo, naslednje leto pa na juriš! user posted image Živali so mi pa prevelika obveznost, sploh zato, ker rada potujem ... Še dobro, da lahko meso in mleko dobiva od okoliških kmetov, jajca pa imava domača (babičina). No ja, če ne bom službe dobila, se bom mogoče pa tud jaz vrgla v kakšno govedorejo, prašičjerejo. user posted image

Še podatki za seznam: 23 let, nič otrok, Dolenjska

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1558
11.4.2013 10:23:49   
mamica deklicam

mamica deklicam a tko no upam da se use dobr izide. Js mam skos neredne M k trajajo učasih tut po 10 dni in to tko hecno recimo6 dni je normalno pol je dva tri dni nimam pol pa spet ene tri dni. Pa tut ciklusi so neredni prejšni je bil 26 dni zdej ta tazadnji 23, nikokr si nemorm nč zračunat.
Kaj ve mislte o tem. Prebrala sm da je žensko jajčece aktivno-plodno (kokr hočete) 24ur, moška semena pa v ženski preživijo tut do 5 dni? kolk je temu vrjet? se pravi tut če sva nevem 12 ur pred mojo ovulacijo se lahko zgodi da zanosm?
kok je pa s temi bolečinami v jajčnikih a ko začne bolet takrat se začenja ovulacija in začne tečt teh 24 ur al je takrat že konc?

Problem je v tem, da se oplojeno jajčece ne more vgnezditi. Mislim, da mora od ovulacije do menstre preteči minimalno 14 dni. Po napisanem sodeč imaš kratke cikle in če imaš zelo hitro po končani menstruaciji ovulacijo, bi bilo možno.

Po moje, da takrat ko čutiš bolečino v jajčnikih, folikel poči. In se jajčece sprosti. najbolje, da si malo prebereš članke

Pojdi pa do svoje G, ker predolge menstruacije niso dober znak.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1559
11.4.2013 10:26:07   
mamica deklicam
ela23 dobrodošla user posted image user posted image

tu vedno rade vidimo, da še kakšno novo članico dobimo, ali ne michelle1? in ostale, ki se še oglašate tu gori

Neposredna povezava do sporočila: 1560
11.4.2013 10:33:35   
pridna_janja
Evo mene malo boljše volje ampak še ne preveč dobre volje.Včeraj sem bila v LJ na pregled in pogovor tako da drug teden grem na poseg (iz trebušne votline)kao da ni nič kaj hudega ampak meni je vseeno strah.

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

Neposredna povezava do sporočila: 1561
11.4.2013 10:55:18   
mamica deklicam
pridna_janja držim pesti, da bo na posegu vse v redu. Ti pa na vse skupaj glej optimistično, verjamem pa, da te je strah. Bi bilo mene tudiuser posted image user posted image

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 1562
11.4.2013 11:08:34   
3Sonček3

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

Problem je v tem, da se oplojeno jajčece ne more vgnezditi. Mislim, da mora od ovulacije do menstre preteči minimalno 14 dni. Po napisanem sodeč imaš kratke cikle in če imaš zelo hitro po končani menstruaciji ovulacijo, bi bilo možno.

Po moje, da takrat ko čutiš bolečino v jajčnikih, folikel poči. In se jajčece sprosti. najbolje, da si malo prebereš članke

Pojdi pa do svoje G, ker predolge menstruacije niso dober znak.

js sm že bla pr G zaradi tega in prnesla sm pokazat kolk časa traja in na kolk časa pa ni blo nobenga komentarja. 2 G sta mi rekla da ni z mano nič narobe da sem samo zelo plodna, js to razumem kot "ni težav pri zanositvi" ane. Kaj pa recimo to, prej sm po koncu M mela take sluzaste izcedke iz nožnice ta mesec tega izcedka ni. Bi biu to lahko dober znak za mene? :)
ela23 dobrodošla user posted image
pridna_janja normalno je da te je strah, sm naj bo ta strah pozitiven kr veš kok pravjo kukr mislš takšno energijo privabljaš, tko da to vela za vse punce samo pozitivno mislt.

Neposredna povezava do sporočila: 1563
   [Brisano sporočilo]
11.4.2013 11:32:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1564
11.4.2013 14:05:00   
3Sonček3
berem forum za nazaj in sm vidla da ene pijete zeleni čaj. ena do največ dve skodelici je priporočljiva količina na dan da nebi kera res pretiravala s celim loncem :) a to kukr js razumm ve pijete zaradi teže oz. "dietni" čaj? js ga pijem za sprostitev kr mi res v telesu eno tako meditacijo nrdi da se neda opisat pijem ga pa takoj ko je dovolj hladen da se ne opečem pa brez vsega. nekateri dajo not med, limono, al pa kr čaj k je že zmešan nap. z meto, vanilijo, men so tej dodatki osebno kr neki najbolši mi je brez vsega, res da ni nekej finga okusa ampak men odgovarja.

(odgovor članu Žabinčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1565
   [Brisano sporočilo]
11.4.2013 14:27:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3Sonček3)
  Neposredna povezava do sporočila: 1566
11.4.2013 14:32:59   
mamica deklicam

Meni zeleni  čaj ni pretirano všeč. Preveč trpek okus. Bljek! Ne pijem ga redno. Trenutno mi je najboljši od 1001 cvet, Popolna linija, ki vsebuje zeleni, čaj, mate čaj, meto, koprivo... Sploh ne veš, kaj piješ. user posted image  Ga pa tudi ne sladkam. Ta mi je zelo piten.

baje je dober antioksidant. Jaz ga pijem sem ter tja, mi tudi ni preveč dobrega okusauser posted image . Zaenkrat vztrajam na limonadi, samo jo kar pozabim piti. No po pravici, če jo imam narejeno, jo pijem, jo pa kdaj pozabim narediti user posted image .

Sedajle pa najbolje, da letim v kuhinjo, tamala spet nekaj ustvarjauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1567
   [Brisano sporočilo]
11.4.2013 14:44:39   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1568
11.4.2013 14:56:07   
ela23
pridna_janja, tudi jaz ti želim uspešen poseg in hitro okrevanje user posted image

3Sonček3, jaz tudi zelooo rada pijem zeleni čaj. Ne za hujšanje (če pa bi se to slučajno zgodilo, ne bi protestirala), ampak zaradi izvrstnega okusa. Ne prenesem pa tistega iz filtervrečk, ker preveč greni (znak za slabo kakovost). POnavadi ga kupujem v čajnici, cena na grame pride podobna kot v trgovini. Dober mi je tudi bel čaj (baje ima največ antioksidantov), trenutno pa najpogosteje največkrat pijem črnega, ker sem ga z Malezije prinesla cc. 2kg. user posted image Nobenega pa ne sladkam. PIjem ga namesto kave in ker se po njem bolje počutim user posted image

Sedaj pa nazaj za knjige, v ponedeljek me čaka zadnji izpit, woohoo user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1569
11.4.2013 15:01:39   
mamica deklicam

No, vidiš, kako pridne deklice imaš. Še kuhati ti ni treba.  user posted image

ja, moram pa ju preoblačiti in pomiti kuhinjo user posted image še dobro, da imam kar nekaj za oblečt, drugače bi bilo bolj kriza
saj jima pustim, da vedno kaj pacata, mi res čez nekaj let ne bo treba več. user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1570
11.4.2013 21:48:56   
Metuljčica 2013

Sonček, jaz sem zdaj 8. mesec brez službe, pa sva se tudi odločila za še enega, ki že raste v trebuščku user posted image , močno navijam za tebe in upam, da vama čimprej uspe zagledati user posted image user posted image

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1571
   [Brisano sporočilo]
11.4.2013 21:56:40   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Metuljčica 2013)
  Neposredna povezava do sporočila: 1572
   [Brisano sporočilo]
11.4.2013 21:58:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu ela23)
  Neposredna povezava do sporočila: 1573
   [Brisano sporočilo]
11.4.2013 22:03:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1574
   [Brisano sporočilo]
12.4.2013 7:53:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  61 62 [63] 64 65   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?