|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Bodoče nosečke
2.4.2013 12:56:43   
Perzefona*
Ne, ne (žal) se še nisem nikamor premaknila. user posted image user posted image Nisem pa vedela, da tudi tukaj tako aktivno klepetate, se bom večkrat oglasila. user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1476
2.4.2013 13:08:34   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: michelle1

IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam

punce, pozdravljene.

Mene so danes klicali iz vrtca, da jutri ne gredo na tabor in ga prestavljajo na 24.-26.4. user posted image Hvala bogu, bo takrat vsaj bolj toplo. Ker sem ji včeraj pakirala in kar nisem vedela kaj in koliko naj dam v torbo.

In še sedaj ne vem ali mi bo vrtec sploh kakšen del financiraluser posted image user posted image . En del je bilo že tako ali tako treba plačat, ta teden pa pride položnica, kjer bo zraven še en del.

Držim pesti, da ti ne bo treba plačati vsega. user posted image  Pri nas se te reči rešujejo s šolskim skladom. Vrtec je v sklopu šole. Kaj pa, če bi poklicala in preverila? Kaže, da moram spet poudariti. Kdor jezika špara, kruha strada. user posted image  

saj imamo sklad vrtca a še niso imeli seje. Sem že pisala svetovalki kako in kaj, a je tako odpisala (poleg tega sem preverila na vrtčevi spletni strani). Bom pa še enkrat zatežila.

Sedaj sem se usmerila v vpis otrok drugo leto. Naša podružnična šola nima jutranjega varstva in podaljšanega bivanja. Tako da baje otroke po pouku peljejo v Šmartno, to je pa za naju vsak dan še dodatno 12 -14 km, če štejem obe smeri. Poleg tega imajo varstvo samo do pol petih, ko sem pa jaz hodila v službo, sem v Kamnik komaj prišla do te ure. Tako, da pred peto sploh ne bi mogla dvigniti otroka.

Od mojega dragega sestričnina je sina letos vpislala v šolo in sta prijavila začasno bivališče v Kamniku, da ga je lahko tja vpisala. Če ne bodo pravil kaj spremenili, bom jaz morala sebe in hčerko k mojim staršem, ki k sreči živijo v Kamniku. da pop*****!!!!

Ali nimamo mi nobene pravice sami odločati, kam bomo vpisali otroke?user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1477
2.4.2013 13:11:55   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

Punce dober dan sam da na hitro se javim sem v bolnici od petka tako da Michell lahko tudi javiš na drug forum.Hvala in lep dan želim vsem!

Ljubi Bog! Kaj pa je narobe?    user posted image    user posted image     user posted image     user posted image      user posted image

ojojojojoj, upam, da ni kaj hujšega user posted image drži se in se javi! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1478
2.4.2013 13:20:35   
mamica deklicam
ej michelle1: ali si ti že dobila nagrado za tiste zbrane točke, pred enim mesecem?

Jaz jo še kar čakam, podatke sem jim pa poslala v roku enega dneva od obvestilauser posted image user posted image

(odgovor članu mamica deklicam)
Neposredna povezava do sporočila: 1479
2.4.2013 13:22:12   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: pridna_janja

Punce dober dan sam da na hitro se javim sem v bolnici od petka tako da Michell lahko tudi javiš na drug forum.Hvala in lep dan želim vsem!

Ljubi Bog! Kaj pa je narobe?    user posted image    user posted image     user posted image     user posted image      user posted image

ojojojojoj, upam, da ni kaj hujšega user posted image drži se in se javi! user posted image

če sem prav zasledila, je imela neko vročino, ki kar ni ponehala. Malo povišano, ne pretirano. Da ji je osebna zdravnica rekla, da mora do svoje G,

(odgovor članu Metuljčica 2013)
Neposredna povezava do sporočila: 1480
   [Brisano sporočilo]
2.4.2013 14:37:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 1481
   [Brisano sporočilo]
2.4.2013 14:39:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Perzefona*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1482
   [Brisano sporočilo]
2.4.2013 14:43:16   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1483
2.4.2013 14:53:18   
Perzefona*
Ne, ne, ne, sneg mora biti decembra. Sem že čisto nesrečna letos, ker pada po obrokih. A jutri bo spet?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1484
2.4.2013 15:30:54   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Perzefona*

Ne, ne, ne, sneg mora biti decembra. Sem že čisto nesrečna letos, ker pada po obrokih. A jutri bo spet?user posted image

pri nas že sedajle kar konkretno sneži.

Sem ga pa že tudi jaz jezna. Kdaj bomo šli na kratke rokave in hlače? user posted image

(odgovor članu Perzefona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1485
   [Brisano sporočilo]
3.4.2013 8:01:46   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1486
3.4.2013 8:57:40   
mamica deklicam
michelle1 jaz danes sneg samo gledam, se ga definitivno ne lotim z lopatouser posted image user posted image

Je zadnjič rekel sosed svoji sestri, ko mu je tako lepo dvorišče skidala, ko je bil on v službi: zakaj kida, saj ga bo sonce pobral. Pa smo ga imeli konkretno čez 20cm user posted image . No jaz sem takrat šla celo cesto zrihtat, ker sem imela dovolj, tamala je zraven uživala na snegu. Drugi dan je bila pa taka odjuga, da so potoki tekli po cesti.

Sklad vrtca me je zavrnil, danes baje dobim navadno pošto, po mailu mi je 10 minut nazaj odgovorila. Ja kaj hočemo, bo treba cel znesek plačat, no vsaj tabor so jim prestavili na konec meseca in gre sedaj njena skupina tazadnja. So mi na ta račun že prali doma možgane, pa nisem mogla nič zbirati v kateri termin jo bom dala.

Moj je šel pa danes po napotnicouser posted image user posted image . Ga je včeraj tašča prijavila k osebnemu zdravniku, ker ima tudi ona istega in tudi mora iti do njegauser posted image . Uradno gre zato, ker že kar dolgo kašlja, jamra glede grla... Me prav zanima kako se bo izmuznu mimo svoje mame, ko bo zdravniku rekel za napotnico za spermiogram. Ker ona ne ve, da delava na še enem otroku. je pač odločno proti, da bi midva imela še kakšnega otroka, zato bo zvedela šele, ko bom že nekaj mesecev noseča.

Neposredna povezava do sporočila: 1487
3.4.2013 9:39:32   
*tedy*
mamica deklicam kaj pa ima tvoja tašča s tvojimi otroki??? jest se pa to gladko ne bi sekirala kaj si ona misli....nima nobene pravice se vtikat v tvoje življenje....Razen če si ti odvisna od nje , kar pa mislim da nisi.... MI bomo imeli petega pa če je to komu prav ali ne, midva odločava o tem in res samo midva, no malo tudi otroke upoštevava pa itak da so vsi za še enega.
Nič se ne oziraj na druge sledi svojim sanjam, željam in načrtomuser posted image user posted image

Pridna_janja kako je s tabo??? Upam da si doma, sporoči kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1488
3.4.2013 9:59:33   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

mamica deklicam kaj pa ima tvoja tašča s tvojimi otroki??? jest se pa to gladko ne bi sekirala kaj si ona misli....nima nobene pravice se vtikat v tvoje življenje....Razen če si ti odvisna od nje , kar pa mislim da nisi.... MI bomo imeli petega pa če je to komu prav ali ne, midva odločava o tem in res samo midva, no malo tudi otroke upoštevava pa itak da so vsi za še enega.
Nič se ne oziraj na druge sledi svojim sanjam, željam in načrtomuser posted image user posted image

saj se ne oziram nanjo. Imela jih bova toliko, kot bova midva hotela, samo mojim sem to povedala na direkt, njej je pa težko. Ji mora to kar sinko obrazložiti. Sem edinka in sem mnenja, da mora biti več otrok pri hiši. Se mi hčerki velikokrat "zravsata" kot dva fanta a ju ne bi zamenjala za nič na svetu. pač nista pridni punčki, ampak bolj razbojnika. Verjetno je to tudi zato, ker jima več pustim, kot je moja mama meni. Pri nas doma so bile batine na dnevnem redu, objemov se pa ne spomnim in lepe besede tudi ne. Vedno je bilo samo kritiziranje. Kar koli sem naredila ni bilo dobro.

Sem vsakega objema od svojih hčera vesela, mogoče še bolje ker jih sama nisem bila deležna. Če me ena začne objemat in poljube talat, si lahko sigurna, da bom imela obe na sebi user posted image , če to druga vidi.

Če bi bila mlajša oz. bi se z mojim spoznala prej in ne šele v 32.letu starosti, bi verjetno tudi midva imela cel kup otrok, tako kot ti. Tako da sedaj bova ostala pri treh in kar malo navijam, da bi bila dvojčka user posted image . Ja ubijem dve muhi na en mah.

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1489
   [Brisano sporočilo]
3.4.2013 11:19:11   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1490
4.4.2013 9:24:22   
mamica deklicam

mamica deklicam - žal mi je, ker ti niso odobrili plačila.  user posted image     user posted image     user posted image  Upam, da ni znesek previsok.

celoten znesek je 80 EUR. Zame je to kar veliko, glede na to da sem brez službe. Je k sreči v dveh obrokih, pač bom plačala, kaj hočem. Sem mnenja, da mora hči iti, da se bo tudi malo navadila, da ni vedno mamice zraven in da je treba kaj sam narediti. Sigurno se ne bodo dolgočasili in jim bo še prekmalu minilo.

Neposredna povezava do sporočila: 1491
4.4.2013 10:08:14   
Metuljčica 2013

IZVIRNO SPOROČILO: *tedy*

jooooj, to meni tud gre taaaak na jetra, pa kaj jih briga kolk otrok bosta imela? Pa saj sta polnoletna in odrasla, ne bi rekla, da bi bil njen sinko najstnik! user posted image user posted image user posted image pa, da bi ona vajino familijo preživljala, pol ima mogoče kaj zravn za rečt, tako pa ... naj bo samo tiho, če je ljubosumna, ker ona ni imela več otrok je to njena težava in ne vaša user posted image

(odgovor članu *tedy*)
Neposredna povezava do sporočila: 1492
4.4.2013 10:10:18   
Metuljčica 2013
aja, jaz sem tudi porušila "pravilo" iz mamine strani, ona je bila edinka, jaz pa tudi, pa sem sicer po kr dolgem času se odločila in mislim, da je to ena redkih stvari na katere sem res PONOSNA, da sem jih nardila, da bom imela dva otroka, al pa tri, če bosta slučajno dvojčka user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1493
4.4.2013 10:30:29   
mamica deklicam

IZVIRNO SPOROČILO: Metuljčica 2013

aja, jaz sem tudi porušila "pravilo" iz mamine strani, ona je bila edinka, jaz pa tudi, pa sem sicer po kr dolgem času se odločila in mislim, da je to ena redkih stvari na katere sem res PONOSNA, da sem jih nardila, da bom imela dva otroka, al pa tri, če bosta slučajno dvojčka user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

saj veš, kaj pravijo: EDEN NI NOBEDEN, DVA STA RAVNO ZA ŠTUKAT...

No naprej pa ne vem večuser posted image user posted image

Moja teta je rekla sinu, če mislita imeti še enega otroka, bosta šla v šotor na dvorišče živeti z njegovo izbranko. On je tudi edinec mimogrede. No in veš kaj sta naredila? Pri tako veliki hiši,ki jo imajo, da je še za dve družine ogromna, sta šla na drugi kones Slovenije kupit hišo in sedaj so tam. Aja pa konec junija bodo štirje člani. In kaj dela teta, sameva v grooooomozanski hiši, je v penciji in samo jamra, koliko je dela pa prah... Hiša je kot mavzoljej, meni je zoprno, ko sem na obisku. Nič pa ne omeni, da bo še enkrat babica

Ja mi smo zelo čudna družina user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1494
4.4.2013 10:33:46   
Metuljčica 2013
to sem tudi jaz rekla, tistemu, ki ne paše kolk otrok imam mi ne rabi hodit v bližino user posted image ... mojadva sta zaenkat presrečna, da bosta še 1x babi in dedi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1495
4.4.2013 11:02:47   
*tedy*
moj je tud edinec pa celo fotra ne pozna, mu mama noče povedat kdo je????user posted image kr nekiuser posted image MI smo pa tud štiri, samo ne bi o tem, ena taka čudna family , jest temu pravim "Adams familiy".....ampak jest sem s tem itak že zdavnaj zaključila, pri 18 ko sem odšla od doma in skrbim sama zase, pa tudi ne vidim smisla se skozi nekaj za nazaj obremenjevat in jokat....bilo je kar je bilo in gledam samo na prej....tudi jaz bi za nazaj kakšno stvar spremenila pa pač ne gre in se s tem ne obremenjujejem .....gledam samo naprej in skušam ne delat istih napak in se trudim za najboljše in mkslim da mi z mojm najdražjim in najinimi sončki uspeva....mi smo srečni in to je bistvo vsega
sem glih zadnjič brala en ful lep članek na to temo, če najdem jo prilepim

Neposredna povezava do sporočila: 1496
   [Brisano sporočilo]
4.4.2013 11:27:57   
Brisani uporabnik

(odgovor članu *tedy*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1497
   [Brisano sporočilo]
4.4.2013 11:32:08   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1498
4.4.2013 11:37:16   
BVM1

user posted image

Bodoče nosečke v pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

asyka, 23, 0 user posted image , Maribor
bincha, 28, 1 user posted image , Kranj
briljantina, 32, 1 user posted image ,Zasavje
CherryBlossom, 23, 1 user posted image , 2 user posted image , Goriška
čenča84, 1 user posted image
darhaha84, 28, 1 user posted image , Grosuplje
d_m_b, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
emibu, 20, 1 user posted image
evcy1411
mamica deklicam, 38, 2 user posted image , Kamnik/okolica
Martyna83, 29, 0 user posted image , Koper
michelle1, 34, 3 user posted image , 1 user posted image , Posavje
misssi
mladika, 24, 0 user posted image , Celje
morskazvezdica, 21, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
Night
Perzefona*, 24, 0 user posted image , Ljubljana
poli*, 1 user posted image
pridna_janja, 37, 0 user posted image , 2 user posted image , Brestanica
pupika29
snežinkaa, 21, 0 user posted image , Murska Sobota
snowgirl, 24, 1 user posted image , Domžale
SweetNovember, 26, 0 user posted image , Ljubljana/okolica
*tedy*, 4 user posted image
Tippi, 39, 1 user posted image , 1 user posted image , Ljubljana
Žabinčica, 34, 2 user posted image , Štajerska

user posted image

Nosečke v veselem pričakovanju user posted image ali user posted image

NICK.....STAROST.....ŠT.OTROK.....KRAJ

babysmile
bybyka1987, 26, 2 user posted image , Celje
Metuljčica 2013, 1 user posted image
ta*mala, 27, 0 user posted image , Šmartno pri Litiji
zoja09

user posted image

SKUPAJ NAS JE: 31

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1499
4.4.2013 11:38:27   
BVM1
Seznam posodobljen!

BVM1 = michelle1

(odgovor članu BVM1)
Neposredna povezava do sporočila: 1500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  58 59 [60] 61 62   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?