tožba (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

aknela123 -> tožba (6.12.2012 21:46:11)

v službi smo se pogovarjali o določenih zadevah in se mi je porajalo vprašanje, na katero še nisem dobila odgovora - a poznate katero osebo, ki je šla tožit podjetje, v katerem dela in hkrati ostala tam zaposlena. gre se za majhen kolektiv, tako da se dnevno videvamo med seboj. bi katera to naredila? gre se pa za premajhno povračilo potnih stroškov izpred nekaj let.

donna22 -> RE: tožba (6.12.2012 22:22:02)

Vem za firmo, kjer celoten kolektiv toži direktorja, so pa zdaj v sodnem postopku, tak da razpleta še ni.

LuLu -> RE: tožba (6.12.2012 22:37:53)

IZVIRNO SPOROČILO: aknela1

gre se pa za premajhno povračilo potnih stroškov izpred nekaj let.
Da le ni zadeva zastarala...

end1 -> RE: tožba (6.12.2012 22:54:45)

Nisem naredila in ne bi. Sem raje zamenjala delodajalaca. In zakaj, vprašanje če se splača, vse skupaj traja, brez odvetnika ne bo nič, plačat ga boš morala, pol pa vprašanje kako se bo končalo. Meni je bilo nekako rečeno, da se za cifro pod 5000 evri skor ne splača tožit.

aknela123 -> RE: tožba (7.12.2012 6:52:26)

ne, ne gre se za mene. ena sodelavka pač.
jaz tudi ne bi nikdar tožila. :)

dreamhorse -> RE: tožba (7.12.2012 13:12:08)

Jaz sem tožila podjetje, ko so me odpustili, vendar nazaj nisem več želela... Tožbo sem izgubila in imela stroške seveda z odvetnikom. Mi je pa rekel, da se načeloma ne obnese, da se po tožbi vrneš v podjetje.. Kvečjemu zaradi financ, ki ti jih morejo izplačat po sklepu sodišča, in da potem pač sam daš odpoved...

Stran: [1]