ČebelicaMaja
|
ja, Petra se strinjam s tabo...res smo različni patroni, ampak moja bolniška ni take vrste, da bi se morala izmišljevati dejstva, da bi bila na bolniški...ne bom pa javno razpravljala kaj in kako je z mano... in se opravičevala pred vesoljnim občinstvom, ker zažiram ubogo državo... morda sem pa le ena tistih, ki je res upravičena do bolniške... Drugače je pa rekla naša kadrovnica, da je prav, da delavec izkoristi kar mu pripada, le da sva se obe strinjali, da to naredim tako, da bo + + odnos- torej čisto na koncu oz. ob prehodu na porodniško... ne vem oz. res ne razumem, kaj to nekatere tako moti... če me potem ne bodo potrebovali tudi prav, bom pač iskala drugo službo- že tako se postavlja vprašanje kaj in kako se bo izšlo iz te recesije, ko pridem nazaj... če bo sploh še kaj... moi lahko se tudi, kar tako mimogrede tvojemu delodajalcu zazdi, da te ne potrebuje več ...čeprav te po ZDR brez razloga in kar tako žal ne more odpustiti!? , dajte no nehat kar nekaj na slepo pisat (ne vse, paštetka in lilijana vsaj pišeta iz Zakona, pa še ena... nekaj je pa takih, ki pišejo po zakonu rekla kazala...)...