oblacila st S (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

malaMravljica -> oblacila st S (4.12.2012 20:31:28)

Jaz sem sele danes pospravila mojo omaro in poletna oblacila zamenjala z zimskimi. Kot vedno sem nekaj zadev dala stran, ker imam vsega itak dovolj, vcasih se cesa preprosto navelicam pa tudi kaksen zgresen nakup je zraven. Oblacila so st S oz hlace 27/32, kar imam sedaj na kupu je vecinoma vse od Esprit, nekaj pa tudi Tom Tailor, H&M in mogoce se kaj. Je vecinoma noseno, ni pa nic raztrgano ali umazano, zaflekano.Kaksen kos je pa tudi cisto kot nov. Ce je katera med vami v stiski in bi ji s tem naredila uslugo oz veselje ji zadevice z veseljem posljem. Ce bo kdo zainteresiran lahko tudi malo pofotkam in na privat posljem. So pa bolj zadeve za prosti cas ali za doma, niso neki kostimi in moda za v pisarno recimo.
Ne bi pa tega dala nekomu, ki bo to naprej prodal, ker to znam narediti tudi sama.

malaMravljica -> RE: oblacila st S (5.12.2012 11:24:33)

Punce, vse ki ste mi poslale zs boste kaj dobile, ok. Ampak sem zunaj in sedaj ne bom vsaki posebej pisala. Mi pa lahko se mal napiset_e kaj bi najrajs imele in bom naredila paketke, bom dala se kaj iz kupa za prodajo vam. Ce bi mi na zs dale maile bi vam se lazje poslala slike. Bom poslikala in tekom dneva dobite slikce. Bom letos Miklavzek vam [sm=smiley1.gif]

dreamhorse -> RE: oblacila st S (5.12.2012 11:42:18)

Mravljica, zelo pohvalno od tebe... Bravo...

malaMravljica -> RE: oblacila st S (5.12.2012 16:42:55)

hvala za pohvalo. Upam, da bodo punce kaj nasle.

TDTP -> RE: oblacila st S (5.12.2012 17:38:08)

to bo pa res lep Miklavž![sm=bravo.gif]

Stran: [1]