Pridobivanje na teži (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Nosečnost in porod

Sporočilo

Jasna1985 -> Pridobivanje na teži (4.12.2012 19:53:20)

zanima me vaše mnenje glede pridobivanja teže v nosečnosti. Pred nosečnostjo sem imela cca. 53 kg, na prvem pregledu (8.teden) sem imela 56kg. Ravno na prvem pregledu so mi tudi ugotovili gestacijski diabetes (nosečnoško sladkorno). Ginekologinja me je napotila k diabetologu, kateri mi je predpisal samokontrolo sladkora, dijeto in gibanje po obrokih. NA drugem gin. pregledu (13.teden) sem izgubila 3kg (53kg). sedaj sem v 15.tednu teža je še pa vedno nespremenjena. Ali se vam zdi to vredu?

Anonimen -> RE: Pridobivanje na teži (4.12.2012 21:41:39)

Da

dreamhorse -> RE: Pridobivanje na teži (13.12.2012 10:31:07)

Jaz se v nosečnosti do 4 meseca nisem zredila niti grama, potem pa na teden 3 kg... Tako, da ja...
Jej toliko, kot potrebuje tvoje telo, pa bo čisto ok...
srečno

HeLenčica -> RE: Pridobivanje na teži (13.12.2012 10:34:42)

Jaz se do 14. tedna nisem zredila niti kg, zdaj, v 38.t pa imam +22 in to brez sladkorne in pretiranega nažiranja. Ne obremenjuj se s tem....gledaš na zdravo prehrano, kolikor se le da, vse ostalo pa bo storilo tvoje telo.

Jasna1985 -> RE: Pridobivanje na teži (13.12.2012 13:26:07)

Hvala vam za vaša mnenja.
Zanimivo mi je samo to, da trebušček se veča kg pa ostajajo enaki [sm=bravo.gif] vsaka nosečka si želi, ohranit lepo postavo, hkrati pa naredit vse najboljše za svojega štrumfeka, da bo prišel zdav na svet. Glede na to, da je prva nosečnost in še ni izkušenj, potem še šok s tem diabetesom...malo te prestraši, če otročiček dobi dovolj hrane za rast in razvoj ali ne.

Stran: [1]