Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Dolce Gabana the One -v točilnici parfumov? 4.12.2012 16:04:46
|
|
|
|
Felicita
|
za the one sicer ne vem, vem pa da tistih dveh, ki ju jest kupujem, ne moreš ločit od originala; en se mogoče dokaj hitro razdiši, drugi pa še to ne.
Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize that when you were young prices were reasonable, politicians were noble and children respected their elders.
|
|
|
|
RE: Dolce Gabana the One -v točilnici parfumov? 4.12.2012 17:18:38
|
|
|
|
TomTaylor
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Je podoben originalu? Sem ga imela, diši božansko ampak mi je v tej situaciji enostavno preveč dati 55 € . Razmišljam da bi ga kupila v točilnici, ne bi pa rada udarila mimo in na koncu kupila tam, pa na jezo še original, če z onim ne bom zadovoljna. jz sem ga imela od refana, pa na moji koži tako spremeni vonj, da pride popolnoma drugače od originala. Pravzaprav mi je po 1 tednu uporabe smrdel. Se pa dobro obnese Light blue od DG in Lacoste pour femme.
|
|
RE: Dolce Gabana the One -v točilnici parfumov? 4.12.2012 19:54:55
|
|
|
|
tajtaja
|
Točilnice so vse od Refana ali tudi katere druge?
|
|
RE: Dolce Gabana the One -v točilnici parfumov? 4.12.2012 19:55:09
|
|
|
|
Dubraska
|
IZVIRNO SPOROČILO: tajtaja Je podoben originalu? Sem ga imela, diši božansko ampak mi je v tej situaciji enostavno preveč dati 55 € . Razmišljam da bi ga kupila v točilnici, ne bi pa rada udarila mimo in na koncu kupila tam, pa na jezo še original, če z onim ne bom zadovoljna. Meni diši isto in ne kupim drugega.
|
|
[Brisano sporočilo] 6.12.2012 20:11:20
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Dolce Gabana the One -v točilnici parfumov? 6.12.2012 21:53:57
|
|
|
|
mayci
|
Jaz sem ga imela še celo točno tega, The one in se mi je ful hitro razdišal..
|
|
RE: Dolce Gabana the One -v točilnici parfumov? 9.12.2012 15:44:14
|
|
|
|
sonchica
|
hey :) no moja mami je ful pristašica teh parfumov ampak nikar si neda veljati da mesečno da ful za te parfume :) tako da če na koncu skup potegne bi si lahko kupila original in ga uporabljala precej dlje, ker toti točilni ful hitro izhlapijo in ful hitro se porabijo ker si moraš ful dat na sebe da dišiš :) ... meni niso všeč pa sploh se to neda primerjat naprimer vem za d&g the one ter dior hipnotic poisen -> original je original pa čeprav stane nad 50-60 €
|
RE: Dolce Gabana the One -v točilnici parfumov? 10.12.2012 12:44:40
|
|
|
|
ksenjak
|
IZVIRNO SPOROČILO: metulj333 IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor jz sem ga imela od refana, pa na moji koži tako spremeni vonj, da pride popolnoma drugače od originala. Pravzaprav mi je po 1 tednu uporabe smrdel. enako. Tudi moja izkušnja je taka. lp
|
|
|
|
RE: Dolce Gabana the One -v točilnici parfumov? 11.12.2012 20:37:14
|
|
|
|
tajtaja
|
No, torej je moje božično darilo izbrano. Sicer pa imajo točno te tudi v DM-u v setu skupaj z bronzerjem in po mojih info bi naj imel DM po 15. 12. na sete -30% .
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?