diana 28 -> RE: joj, novega predsednika imamo (3.12.2012 11:14:38)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čebel@ IZVIRNO SPOROČILO: donna22 IZVIRNO SPOROČILO: Frodo Bisagin IZVIRNO SPOROČILO: diana 28 Samo lepo besedičenje in skoraj maševski govor, samo na to me spominja prejšnji predsednik. Ko so ga vprašali kaj je v petih letih naredil je rekel, da se je povezoval in obiskoval socialno šibke ... Očitno je bilo, da ga je spravilo v zadrego to vprašanje in skoraj ni imel kaj reči. Pravzaprav bi imel kaj reci... No bom pa jaz povedala... Nekaj casa nazaj sem pisala o 15. letnici, ki se je znasla v stiski - otrok locenih starsev, mama umre, oce pa zgolj za ustvarjanje tezav... kakor koli.. deklica mu je napisala pismo o svoji stiski. Predsednik jo je poklical, se z njo pogovoril, ji prisluhnil. Iz kabineta so klicali na socialne sluzbe naj njeno stisko cim prej resijo ipd... Klical jo je redno in se zanimal za dogajanje in njeno pocutje. Morda se ne zna hvaliti in izpostaviti in prodati... vendar ni res, da na tem podrocju nima kaj za reci... Tudi zato ga spostujem, ker je dolocene stvari delal ne da bi iz njih naredil predstavo, teater in promocijo. A naredil je, vsaj za to deklico o kateri sem pisala. Prepricana pa sme, da ni edina kateri je ponudil podporo in pomoc. To pa je res lepo[sm=smiley1.gif] Diana 28, pri nas predsednik niti nima neke odločilne funkcije, da bi lahko odločal v čem, za to imamo vlado. Tak da ta dobrodelnost je največ (in tudi najboljše), kar je lahko naredil, verjetno pa tudi odtehta vse odločitve naše vlade v zadnjih par letih. In ja, meni je Turk všeč tudi zaradi njegove diplomacije, pa zaradi nevsiljive predsedniške kampanje, medtem ko nas je BP dobesedno posiljeval z njo ... predsedniška kampanja za klovne. podpis pod zadnja2 posta[sm=bravo.gif] No, če je to res naredil me resnično veseli in lahko rečem samo -kapo dol! Nikoli o tem niso pisali ali objavili ali vsaj jaz nisem zasledila..... . Drugače pa mi ni bil preveč pri srcu z njegovim načinom govora in nikakršne energije. Vem tudi, da predsednik države nima neke odločilne funkcije, vseeno pa mislim, da bi moral dat nekaj več od sebe. Tako vsaj jaz vidim. Pri vsakem izzidu pa so deljena mnenja in tako pač je. Meni se vsaj zaenkrat zdi bolj primeren za predsednika Pahor. Bolj pozitiven, več energije in konec koncev tudi dober človek.
|
|
|
|