Tippi -> RE: Slika radarja na sodišču (3.12.2012 7:46:09)
|
Jaz bi se strinjala s Paštetko. Če je bil prekršek narejen ga je treba plačat. Sicer se vedno lahko pritožiš oz. vložiš sodno varstvo, ampak potem lahko tudi pričakuješ, v primeru "neugodne razrešitve" tvoje pritožbe, da ti bodo nastali dodatni stroški z vložitvijo, ter seveda s plačilom kazni v celoti, ne le polovičko. Pošljejo ti pa lahko tudi po enem letu. Tak primer sem jaz [sm=smiley6.gif] Ker nimam nekega pametnega izgovora, bom pač kazen plačala, čeprav sem prekoračila hitrost za celih 12 km/h, to je 62 km/h namesto 50, s službenim avtom, nalog sem pa dobila kar direktno na domači naslov. Firma še ve ne, da sem naredila prekršek. Poznam pa ljudi, ki so dobili za plačilo kazni po dveh letih in pol. Tko pač je. In da ne bo samo negativno. Poznam ogromno primerov, ko se je vložilo sodno varstvo, pa so ljudje dobili kazen "oproščeno". Ampak so bili res dobri razlogi, taki za nasmejat in precej izmišljeni[sm=smiley1.gif]. Aja, še glede slik. Treba je pogledat original. Potem se pa odločiš, a si ti gor, al nisi [sm=smiley36.gif]
|
|
|
|