Jančika_ -> že spet vozički!!! (9.9.2005 15:29:34)
|
Meta, na pamet se ne spomnim, imeli so pa v Baby Centru oz. še imajo vozičke za zelo ugodno ceno. Aja, že vem, Giordani. Kolikor sem videla in prebrala izkušnje tu na RR, jim nič ne fali.
Sploh pa ni nujno, da imaš lupinico, ki paše k vozičku. Jaz sem jo iz avta na voziček prestavila točno 1x! Tako da lahko gledaš tudi take, ki v ponudbi nimajo lupinice in le-to kupiš posebej.
Najbolje je, da dobro razmisliš, kaj si želiš od vozička in za kakšen teren ga boš večinoma uporabljala. Če si doma v mestu, so marele kot PP čisto fajn, če pa imate makadam, boš rabila kaj bolj robustnega.
Premisli, ali se ti zdi nujno, da se ročaj vozička prestavlja naprej in nazaj (meni se ni zdelo, enim je pa to nepogrešljivo); imaš raje poln ročaj ali ročaj "na marelo"; ali potrebuješ po višini nastavljiv ročaj itd itd.. Pomembno je tudi, ali gre voziček v avto in če ostane potem še kaj prostora za kakšno nakupovalno vrečko.
Želim ti dobro izbiro! Jaz bi še enkrat izbrala enako, edino zdaj bi verjetno kupila rabljen voziček. A saj vem, kako je, ko kupuješ za prvega otročka - nujno mora biti vse novo .
|
|
|
|