Hope2 -> RE: kraja.. (1.12.2012 5:03:28)
|
V OŠ mi je en fant ukradel ventile na biciklu, sem mogla 3km rint bicikel[sm=hudicek1.gif]. Bilo je iz žlehtnobe, ker mu nisem vračala ljubezni[sm=jezicek.gif][sm=hudicek1.gif]. Sem že vedela zakaj sem se ok odločila[sm=jezicek.gif] Z mami sva šli na madžarsko v lenti, pa so ji že pri prvem štantu ukradli denarnico iz žepa. Na faksu so apartmajci "kradli" hrano in čisto posodo (ko so svojo umazali). Sva si pol s cimro umislile mini hladilnik v sobi. Mojemu so sred noči vdrli v avto (ljubljana). Ven vzeli samo radio- takrat še na kaset__e. Teti so ukradli avto(ljubljana). Ga je pa imela v prodaji in ravno ko je našla kupca, je avto izginil. Eno leto, ko smo kupili stanovanje (cela soseska-novogradnja je bila v prodaji-ljubljana), so se vlomi in kraje vrstile po vrstnem redu, vsak teden od 2-5 vlomov[sm=zmeden.gif] Enkrat smo na plaži pozabili staro brisačo in umazano strgano deko in so nam ukradli. pRed kakimi 3 leti, ko smo bili v slo, je nekdo na filipinih dvignil denar iz našega računa, cca 500 dolarjev[sm=hudicek1.gif] Še največ posledic pa je na meni pustil poskus vloma v našo hišo. Sem dobila vlomilca, usrala sva se oba, on pomoje več ne vlamlja, jaz pa več ne morem spat, če sem sama. Sploh nočem pomislit, da bi mi vsi spali, oni pa hodili po hiši[sm=smiley19.gif] ali pa da se ne bi usral in bi mi kaj naredil[sm=smiley19.gif]. Po tem vlomu, sem potem zvedela, da so v roku 1 leta, bili že 3 vlomi v tisti ulici (ulica ima le 8 hiš). Čez kake 3 mesece so v sosednji ulici moji prijateljici sred noči gume iz avta odmontirali. Čez 2 meseca vlomili v njen blok. (okolica LJ) Zdaj se v velemestu počutim prav varno v primerjavi s slovenijo. Avta včasih sploh ne zaklenem, ne doma, ne pred trgovino, ne pred vrtcem. Sem že parkrat pozabila v šoping centru kako vrečko ali stvar in sem jo vedno dobila vrnjeno. Če sem sama ponoči, pol pa še vedno imam fobije zaradi tistega vloma pred leti
|
|
|
|