nyna84 -> RE: Kaj za Miklavža , Božička? (30.11.2012 13:16:19)
|
Pri nas glavno prinese Miklavž. To mi je res ful lepo, ko vidim tisto veselje in iskrice v očeh, ko zjutraj vstaneta polni pričakovanj in ju čaka polna kuhinjska miza stvari. [sm=smiley1.gif] Doma bosta dobili oblekice za barbike (se z njimi res veliko igrata), prve legice Friends (3 pakete) - do sedaj jih sploh nista imele, pa sva opazila, da se radi igrata z njimi, če jih kje vidita. Potem bosta dobili pa še risalne liste, barvice in flomastre, eno MALENKOST sladkarij, sadje, midva z možem pa ene puzle (2000 kos) - ne me vprašat, kdo jih bo skupaj zložil [sm=jezicek.gif]. Sicer pa pri nas nosi Milavž tudi pri mojih in moževih staših, pa pri mojih nonah, ... Ni da ni. Za božička potem ponavadi dobita vsaka še kakšno malenkost (bova najbrž dopolnila zbirko legic, da bosta lahko kaj konkretno zgradili). Dedka mraz nas doma ne obdaruje, ga obiščemo na kakšnem trgu (tam ponavadi dobijo kakšen mandarin, bonbon, čokolado - več kot dovolj, ker imata do takrat že polno rit vsega [sm=smiley36.gif]) Ok, ko sem še enkrat prebrala svoj post, sem ugotovila, da imata polno rit vsega, [sm=smiley9.gif] pa bi jima še vseeno rada še kaj več kupila, samo denarnica že sedaj joče. [sm=zmeden2.gif][sm=smiley29.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|